Acasa Diverse Card de 155 de dolari de la Sony special pentru muzica

Card de 155 de dolari de la Sony special pentru muzica

by Dragos Schiopu

Sony aduce din nou ceva lipsit de inspiratie si anume un card foarte scump de 155 de dolari si o capacitate de 64GB. Noul card „premium” ar trebui sa asigure un sunet de calitate. Cardul vine ca o completare pentru noul Walkman NW ZX2 care este si el special creat pentru cei ce vor muzica la cea mai buna calitate.

Sonys-Premium-Sound-microSD-card

Sony este recunoscut pentru produsele sale, mai ales daca vorbim de lentile sau muzica unde seria Walkman a generat milioane de vanzari si un profit considerabil. Insa, timpul a lasat in urma aceasta serie pe care Sony incearca sa o reinvie cu Walkman NW ZX2. Dar se merita 1200 de dolari doar pentru a asculta muzica? Pe langa acest dispozitiv, Sony isi continua seria de lansari inutile cu un card „premium” de 64 de GB special pentru muzica. Acest card s-ar potrivi de minune cu NW ZX2, insa pretul exagerat de mare pentru Walkman si pentru memoria externa micro SD nu va aduce vanzari prea bune pentru Sony.

Nu stiu cati dintre utilizatori vor aprecia un astfel de card. Pentru 155 de dolari, eu as schimba mai mult perechea de casti decat un simplu card micro SD care are o capacitate destul de modesta pentru 155 de dolari. Probabil ar fost mai ok daca avea 128GB.

s-ar putea sa-ti placa