Acasa Diverse Cum mutam aplicatiile din memoria telefonului pe cardul micro SD?

Cum mutam aplicatiile din memoria telefonului pe cardul micro SD?

by Dragos Schiopu

Cum mutam aplicatiile din memoria telefonului pe cardul micro SD? Sunt mai multe metode prin care putem face asta, una din ele se regaseste in setarile telefonului, dar aceasta nu este suficienta deoarece nu se pot muta toate aplicatiile.

Move To SDCard

Pentru a muta aplicatiile din memoria telefonului in cardul de memorie micro SD este nevoie de o aplicatie intitulata Move To Sd Card pe care o putem descarca din Google Play. Aceasta aplicatiie este foarte folositoare, deoarece telefonul nu poate muta toate aplicatiile dorite de noi in memoria externa.

O alta aplicatie care face exact acelasi lucru este si App Master care este o aplicatie ce are multe funtionalitati, insa am ales sa prezint Move To Sd Card deoarece face exact ceea ce aveam nevoie, adica sa mut aplicatiile pe card.

Pasi pentru a muta aplicatiile pe card:

  1. descarcam si instalam aplicatia de aici
  2. deschidem MoveToSdCard
  3. selectam ce aplicatii dorim sa mutam pe cardul de memorie (este posibil sa nu le mute din prima, mie mi s-a intamplat sa fiu nevoit sa dau de doua ori „move to SD”)
  4. apasam butonul „Move”

Pentru cei care doresc sa vada si un tutorial video am atasat un clip mai jos. In acest tutorial am aratat de ce nu este suficienta aplicatia integrata in smartphone (vedeti exemplul cu Wakelock Detector din tutorial):

s-ar putea sa-ti placa

4 comentarii

Corneliu Sovan 22-02-2015 - 09:43

Trebuie root la telefon pentru aplicatie ? Eu am un MOTO G2. Nuam inteles ce aplicatii se pot muta,si cele din memoria telefonului/cele care nu se pot muta de obicei ? Mutumesc !

petru 28-04-2017 - 14:12

cum pot sa imi mut aplicatiele de pe telefonu samsung j500f

petru 28-04-2017 - 14:15

aplicatiele care lem salvat cum ai fi facebook watap,nu ale lui.sa le mut pecard diun telefon,

petru 28-04-2017 - 14:17

si cim se poate salva acaesta apicatie root

Comentariile sunt inchise.