Acasa Telefoane Cand vor aparea pe piata noile smartphone-uri de la Nokia – G11 si G21?

Cand vor aparea pe piata noile smartphone-uri de la Nokia – G11 si G21?

by Dragos Schiopu

Noile Nokia G11 si Nokia G21 sunt concepute sa reziste mai mult si au de doua ori mai multe actualizari de securitate, acestea fiind principalele caracteristici ale celor doua noi smartphone-uri. Cu alte cuvinte daca aveati impresia ca cei de la Nokia nu vor mai aduce nimic nou pe piata se pare ca ne-am inselat.

De aceasta data vom vorbi in acest articol despre Nokia G11 si G21 pe care vi le vom prezenta cat mai detaliat cu putinta. Iar printre cele trei caracteristici de baza putem aminti in primul rand de faptul ca durata bateriei acestor telefoane inteligente este de pana la trei zile. Avand la dispozitie si noul sistem/mod denumit Super Battery Saver, care este dezvoltat de catre HMD Global si care va ofera o longevitate mult mai mare fata de solutiile standard.

De asemenea cele doua noi dispozitive beneficiaza si de actualizari de doua ori mai multe decat in cazul celorlalte telefoane inteligente. Astfel incat protectia datelor importante este mult mai sporita. In plus de asta vi se ofera acces gratuit timp de 30 de zile la Express VPN care sa va asigure o siguranta suplimentara. Un alt aspect la fel de important este legat de design-ul de care dispune aceste smartphone-uri si care ar putea da tonul pentru acest an si in cazul celorlalte telefoane inteligente a altor marci.

Dupa cum stiti Nokia si-a format brandul de telefoane cu cea mai lunga durata de viata a bateriei inca de pe vremea telefoanelor cu butoane si de asemenea in prezent o continua prin noile smartphone-uri. Tot in cadrul acestor noi modele s-a integrat si modul Mask pentru a face recunoasterea faciala neintrerupta, astfel incat sa ai parte de ceea ce specialistii numesc fluiditatea deblocarii in orice moment fara prea multe griji.

Prin urmare nu trebuie sa uitam nici de fotografiile pe care le realizeaza G21, acesta fiind echipat, astfel incat fotografiile sa cuprinda detalii frumoase, indiferent daca acele cadre sunt ceva mai intunecate. Este amintita cresterea calitatii zoom-ului pentru a da un rezultat foarte bun fotografiilor tale. Iar in privinta design-ului trebuie sa spunem ca cele doua smartphone-uri, atat G11, cat si G21 sunt mult mai subtiri si mult mai ergonomice.

De asemenea sunt realizate din policarbonat dur pentru o rezistenta si durabilitate aparte. Un mare aport al acestor noi telefoane vine pe partea de mediu, avand in vedere ca sunt realizate din materiale reciclabile si ele la randul lor pot fi reciclate. Cat despre casti acestea vin in doua variante: cu fir sau wireless.

Cele wireless va ofera un confort in plus, iar castile cu fir va ofera un bas foarte puternic datorita driverelor de 40mm de inalta calitate. De altfel noile casti sunt dotate cu Environmental Noise Cancellation, ceea ce inseamna ca poate estompa zgomotul de fond pentru a avea parte de o versiune cat mai clara a vocii.

Preturi si disponibilitate

In Romania ambele telefoane vor fi disponibile incepand cu prima jumatate a lunii martie. Nokia G21 va fi disponibil in culorile Nordic Blue si Dusk (gri inchis) in varianta de 4/64 GB la un pret de 799 RON. In alta ordine de idei Nokia G11 va fi disponibil in culorile Charcoal (gri inchis/negru) si Ice (alb/albastru) in varianta 3/32 GB si cu un pret de 699 RON. Atat castile Nokia Go Earbuds2 Pro cat si castile Nokia Go Earbuds2+ vor fi disponibile tot la inceputul lunii martie in variantele de culori alb sau negru.

s-ar putea sa-ti placa