Acasa Diverse Ce public vei avea, daca te angajezi ca barbat intr-un studio de videochat?

Ce public vei avea, daca te angajezi ca barbat intr-un studio de videochat?

by Dragos Schiopu

Poate un barbat sa reuseasca intr-un studio de videochat? Bineinteles! Chiar daca majoritatea membrilor site-urilor de divertisment pentru adulti se afla acolo pentru modele feminine, nisa celor interesati de barbati este una solida si suficient de puternica pentru a genera castiguri consistente.

Iata principalele amanunte pe care e necesar sa le cunosti, daca doresti sa iti pui in valoare masculinitatea pentru a face cariera intr-un studio videochat ca Studio-20.ro!

Ce public vei avea, ca model masculin?

Publicul de pe acele site-uri videochat este format in proportie covarsitoare din barbati, indiferent daca e vorba despre performantele modelelor feminine sau ale celor masculine. Este, deci, foarte probabil ca un procent de 99% din urmaritorii tai sa fie membri de sex masculin.

Tocmai de aceea, printre calitatile necesare pentru a reusi intr-un studio de videochat se numara deschiderea si toleranta. Este necesar sa ai o atitudine open minded fata de diversele orientari ale persoanelor cu care interactionezi. In loc sa ii judeci sau sa ii respingi pe membri, trebuie sa le permiti sa se exprime asa cum sunt si sa incerci sa ii intelegi si sa comunici cu ei.

Care sunt calitatile necesare intr-un studio de videochat?

Probabil ca te-ai astepta ca cel mai mult sa conteze fizicul, insa lucrurile nu stau neaparat asa. De fapt, exista trei tipuri principale de nise promovate pe site-urile de profil, majoritatea barbatilor regasindu-se intr-una dintre ele. Este vorba despre urmatoarele tipologii:

• muscle man, potrivita pentru body worship si care poate avea succes inclusiv pe site-urile softcore si in videochatul non-adult;

• smart sensitive, apreciat in special de membrii gay si bi;

• hipster sau fit, care se bucura de succes in special pe nisa celor bisexuali.

Indiferent in care dintre aceste categorii te incadrezi, este important sa vorbesti limba romana excelent si limba engleza la un nivel cat mai bun. O cultura generala solida reprezinta un alt avantaj esential, iar seriozitatea si capacitatea de a lucra constant sunt cele care fac in final diferenta.

Cum esti ajutat intr-un studio de videochat?

Nu ai nevoie de experienta, pentru a lucra ca model. In prima saptamana, un coleg trainer dedicat te va ajuta sa inveti tot ceea ce ai nevoie, incepand cu teoria si ajungand ulterior la exemple si joc de roluri, pentru a te familiariza cu situatiile care vor aparea cel mai frecvent in cadrul activitatii tale.

Daca ai nevoie, vei primi in mod gratuit cursuri de conversatie si de limba engleza, pentru a-ti dezvolta cunostintele si a deveni mai fluent in interactiunile cu membrii. Serviciile sunt oferite individualizat, astfel incat vei beneficia de atentia exclusiva a unui profesor si vei putea sa progresezi rapid. De asemenea, trebuie sa stii ca lectiile de engleza nu sunt concepute doar pentru un studio videochat, ci te vor ajuta ulterior la orice alt loc de munca.

Castigurile sunt foarte mari si exista modele care au ajuns la sume de 25 000 de dolari intr-o singura luna. Primesti un comision standard de 50% din incasarile generate pe site-urile pentru barbati, iar acestuia i se adauga diferite bonusuri in valoare de 5% fiecare, pentru un numar minim de ore lucrate intr-o perioada, pentru depasirea unui prag al castigurilor sau pentru fidelitate.

Daca vrei sa profiti de toate avantajele, vino intr-un studio profesionist si incearca-ti norocul pe site-urile de profil! Vei avea parte de multe surprize placute!

s-ar putea sa-ti placa