Acasa Tehnologie Cana de cafea cu display customizabil e-ink si energie de la caldura cafelei

Cana de cafea cu display customizabil e-ink si energie de la caldura cafelei

by Dragos Schiopu

Voi ati primit vreodata cadou o cana personalizata? Cred ca da… este acel cadou pe care il oferim cand suntem in lipsa de inspiratie sau timp. Dar cum ar fi daca mesajul de pe cana ar putea fi schimbat de dumneavoastra in fiecare zi? Practic e ca si cum ai avea o noua cana in fiecare zi, nu-i asa?

muki

Prin intermediul unei conexiuni wireless Bluetooth, vi se ofera posibilitatea de a transfera imagini de pe smartphone-ul dumneavoastra pe display-ul e-ink al canii de cafea, asa ca va fi foarte usor sa va schimbati imaginea de pe cana de cafea zilnic. Astazi puteti avea o imagine cu iubita/sotia dumneavoastra, maine un citat sau un peisaj care va place si tot asa in decursul intregului an. Si asta nu e tot! Niciodata nu va trebui sa va ingrijorati de baterii, pentru ca nu aveti nevoie de ele si nici de cabluri de incarcare! Muki, caci asa se numeste acest proiect inovativ, vine cu un generator termoelectric integrat in partea de jos a canii si transforma caldura emanata de cafeaua dumneavoastra in energia de care are nevoie pentru a sustine display-ul e-ink si conexiunea wireless Bluetooth.

Aceasta cana de cafea dezvoltata de compania Paulig Coffee in colaborare cu agentia de publicitate TBWA\Helsinki vine impreuna cu o aplicatie pentru smartphone-ul dumneavoastra care va permite sa afisati in timp real imagini de pe conturile dumneavoastra de Facebook sau Instagram, ceea ce mi se pare o idee minunata. Ce mai este interesant la aceasta aplicatie este faptul ca datorita senzorului de caldura, poti vedea care este temperatura cafelei si daca este prea fierbinte sau daca s-a racit deja. Avand ca reper o temperatura intre 70 – 85° Celsius, aplicatia te va anunta cand este momentul oportun sa iti bei cafeaua fara sa te arzi.

Momentan cana nu este de vanzare, insa, daca doriti, puteti sa fiti unul dintre cei 2500 de testeri ai acestei cani, aplicand la programul de testare pe site-ul de prezentare al canii Muki. In cazul in care testele decurg bine, incepand cu 2015 cana va fi pusa in vanzare in Finlanda si cel mai probabil si pe plan international, insa pretul ramane sub auspiciul semnului de intrebare.

s-ar putea sa-ti placa

4 comentarii

Mihai Ioan 27-04-2014 - 10:39

Oh! Da. Vezi ca are Dragos adresa mea pentru livrari :))

Vlad Eu 27-04-2014 - 17:55

Mihai aplica si tu si poate ai parte de o surpriza si primesti cana gratis 🙂

produse detoxifiere 28-04-2014 - 01:21

Eu am trimis datele, acum sa vedem daca primesc si cana. 🙂 Va pun o poza daca o testez.

Vlad Eu 28-04-2014 - 18:58

Asteptam cu drag 🙂

Comentariile sunt inchise.