Acasa Portabile Camere spion, o alternativa ieftina pentru supravegerea casei

Camere spion, o alternativa ieftina pentru supravegerea casei

by Dragos Schiopu

Cand avem nevoie de niste camere spion trebuie sa apelam la un magazin de specialitate pentru a avea parte de cele mai bune solutii, dar si de preturi ok. Costul lor depinde foarte mult de design si functionalitate.

Daca aveti nevoie de camere spion, Spy Store ofera o gama foarte diversificata de astfel de dispozitive. Pretul pentru un astfel de device poate varia foarte mult, insa camerele se descurca destul de bine chiar si la preturi mai mici. Sigur, un pret mai mare genereaza si o calitate mai buna a imaginii sau a inregistrarii video din punct de vedere al rezolutiei, cat si al claritatii in conditii slabe de iluminat.

Camere spion se gasesc azi pe toate drumurile si sunt camuflate foarte bine in diverse dispozitive precum handsfree, pix-uri, ochelari, etc. Majoritatea camerelor filmeaza la rezolutii HD cu 30 fps, ceea ce este foarte bine, avand in vedere dimensiunea camerelor.

Iata si o mica lista cu niste camere spion pe care le puteti lua in considerare:

pix spionCamera camuflata in pix – este destul de interesant un pix cu o astfel de camera, dar rezolutia la care filmeaza este una destul de mica.

 

 

 

 

pix fhd spionCamera FullHD 1080P camuflata in pix – o alegere mult mai buna, avand in vedere ca acest pix filmeaza la Full HD. Acesta este un avantaj enorm fata de celalat pix. Insa diferenta de pret este destul de mare, dar si calitatea este mult superioara.

 

 

 

Ochelari spionCamera camuflata in ochelari de soare – un alt accesoriu foarte bun pentru spionat. Camera se afla in partea dreapta si este mai greu de observat daca nu suntem foarte atenti.

 

 

 

 

handsfree spionCamera Full HD camuflata in handsfree – probabil cel mai bun accesoriu este acest handsfree care filmeaza si Full HD. Acest device are un avantaj enorm, pentru ca este un accesoriu modern care nu este bagat prea tare in seama. Pretul lui este foarte bun, pentru un astfel de dispozitiv.

Cu toate aceste dispozitive puteti avea propriul Big Brother chiar in casa voastra.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=sOGtL7aJsqM]

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Iulian 18-12-2015 - 01:29

Detin si eu o camera spion de tip telecomanda pentru masina dar nu prea imi foloseste la nimic. Calitatea este cam slabuta, mai degraba pentru supraveghere se foloseste un mini pc rasberry pi cu camera si daca se mascheaza frumos, isi face treaba grozav. Am prieteni care locuiesc la casa si folosesc asa ceva, si partea faina ca pot sa-si vada casa si animalutele din curte live pe net cat timp sunt plecati in concediu.

Comentariile sunt inchise.