Acasa Telefoane Samsung Galaxy S6 Edge+ vine cu 4GB de RAM

Samsung Galaxy S6 Edge+ vine cu 4GB de RAM

by Dragos Schiopu

Samsung Galaxy S6 si S6 Edge sunt doua modele foarte bune oferite de Samsung. Procesorul lor este cel mai bun de pe piata la ora actuala, iar camera foto si autonomia sunt si ele de top. Insa Samsung va aduce un upgrade pentru cele doua modele. Galaxy S6 Edge+ va avea 4GB de RAM, ceea ce nu va face o diferenta foarte mare, pentru ca S6 Edge are 3GB de RAM.

samsung-galaxy-s6-edge

Samsung Galaxy S6 Edge+ nu va fi un upgrade major, insa vine cu un plus de performanta fata de S6 Edge normal. Acesta vine cu un plus de putere din partea procesorului. Este vorba de un Exynis 7420 SoC care are o frecventa mai mare de 2.1 Ghz. Si memoria RAM va avea 4GB fata de 3GB al modelului „mai vechi”. Acest plus de putere va genera un scor mai mare in Antutu, de exemplu, dar nu va oferi o diferenta vizuala pentru aplicatii. De exemplu, daca vom deschide Google Chrome pe S6 Edge sau S6 Edge+ nu vom observa nici o diferenta sau la incarcatul paginilor web. Asta pentru ca o frecventa mai mare va genera de asemenea o putere mai mare, dar atat 7420 cat si 7420 SoC vor fi doua procesoare asemanatoare ca si performanta in utilizarea de zi cu zi. Un scor mai mare in Antutu nu va oferi nimic in plus in utilizarea propriu-zisa.

Un alt avantaj pentru S6 Edge Plus va fi si bateria care va avea 3000 mAh fata de 2600 mAh cat are S6 Edge. Autonomia va fi mai buna pentru un Galaxy S6 Edge+, dar nu va oferi o diferenta prea mare. Insa este un pas in fata pentru Samsung, care nu a mai utilizat baterii de 3000 mAh pentru flagship-urile Galaxy S, ci doar pentru seria Note. De asemenea, urmatorul Galaxy Note va avea 4GB de RAM si un procesor foarte bun.

s-ar putea sa-ti placa