Acasa Telefoane Xiaomi Redmi Note 4G

Xiaomi Redmi Note 4G

by Dragos Schiopu

Xiaomi Redmi Note 4G este un phablet entry level cu un pret accesibil de la producatorul chinez. Insa acest nume poate crea o confuzie pentru ca sunt mai multe versiuni ale acestui telefon. Cea mai buna dintre ele este cea pe care o sa o prezint in acest articol. Este modelul cu cel mai nou procesor entry level de la Qualcomm si anume Snapdragon 410. Se poate numi si Xiaomi Redmi Note 2.

Xiaomi Redmi Note 4G

Seria Redmi Note de la Xiaomi poate crea o confuzie minora si asta pentru ca toate modelele se numesc Redmi Note sau Note 4G. Insa Ultimul model, care este si cel mai bun, vine cu un harware entry level. Procesorul este un Spandragon 410 quad core tactat la frecventa de 1,2 Ghz si este bazat pe setul de instructiuni ARMv8, deci este pe 64 de biti. Memoria RAM are 2GB, iar cea interna 16GB.

Ecranul acestui telefon are 5.5 inci si vine cu o rezolutie HD. Astfel, Xiaomi Redmi Note 4G este unul dintre cele mai bune telefoane entry level ce vine cu niste componente hardware ce consuma foarte putine resurse. Bateria, de 3100 mAh ajuta acest terminal pentru a obtine o autonomie foarte buna.

Camera principala are 13MP, iar cea secundara are 5MP. Sistemul de operare este MIUI bazat pe Android 4.4.4 KitKat.

Pretul telefonului este de 150 de dolari iar livrarea este gratuita.

s-ar putea sa-ti placa