Acasa Tehnologie Camera din cutie

Camera din cutie

by Dragos Schiopu

cassSunt multi cei care se plang ca nu au destul loc in camera, sau se muta destul de des, doi designeri germani au gasit o rezolvare la aceasta problema. Acestia au inventat o cutie de 170 de kg in care se gaseste toata mobila necesara pentru o camera de o persoana, asa ca cei dornici, nu doar ca vor avea mai mult spatiu, dar vor putea si sa ia cutia dupa ei oriunde ar pleca, bineintels ca nu este chiar asa usoara, asa ca vor avea nevoie de putin ajutor.

Casulo, cum a fost denumita cutia, are 120 de centimetri lungime, 80 latime si 90 de centimetri inaltime, asa ca nu este asa mare avand in vedere toata mobila pe care o contine. Dupa ce veti deschide cutia veti putea incepe sa asamblati mobila si sa va amenajati camera dupa cum doriti.

Este destul de interesanta aceasta inventie, fiindca oricand va fi posibila organizarea camerei in modul in care doriti fara prea mare efort. La Casulo s-a investit ceva timp si munca, dar rezultatul este unul grozav. Cutia a fost creata pentru a le usura munca celor care se muta, precum si pentru studenti, acestia reprezentand cu siguranta publicul tinta. Producatorii Casulo au ca slogan „Astăzi, aici, dar trebuie să mă mut mâine” si spera sa atraga cat mai multe persoane pentru a le cumpara produsul.

Ideea acestei cutii a aparut in 2011 cand se asteptau finantari pentru acest proiect.

Casulo are in interiorul ei un pat cu saltea pentru o singura persoana, un dulap de haine si un birou cu sertare. In plus, cutia mai contine si 3 scaune, dintre care unul reglabil. Dupa cum au afirmat creatorii sai, cutia poate fi dezasamblata, iar mobila asamblata foarte usor, in doar 7 minute. Pentru a putea asambla mobila este nevoie de doar 2 persoane si de niciun fel de ustensile speciale.

Asa ca, ideea de camera din cutie este una foarte interesanta ce usureaza enorm munca multora.

s-ar putea sa-ti placa