Acasa Telefoane Un sfarsit de an nu tocmai bun pentru Yahoo

Un sfarsit de an nu tocmai bun pentru Yahoo

by Dragos Schiopu

syyyAnul acesta cei de la Yahoo au facut eforturi uriase si numeroase investitii pentru a surprinde si a face o impresie cat mai buna. Insa. se pare ca nu toata lumea a fost multumita de ceea ce au realizat cei de la Yahoo anul acesta.

Este un lucru cunoscut ca Yahoo s-a ocupat enorm anul acesta de afacerea ce priveste piata de aplicatii pentru telefoanele mobile, prin aducerea de imbunatatiri aplicatiilor mai vechi, precum si multe teste, pentru ca anul viitor sa fie unul si mai bun. Chiar daca au muncit enorm, sfarsitul de an nu este tocmai unul fericit pentru Yahoo, fiindca nici macar una dintre aplicatiile acestora nu apare in topul 100 al iTunes app Store. Acest fapt poate isca putine dezamagiri, deoarece s-au depus eforturi mari pentru a realiza lucruri cat mai bune.

In topul celor de la Apple, pe primul loc in ceea ce priveste numarul de aplicatii incluse in top este Google cu 5 aplicatii (Google Chrome, YouTube, Google Search, Google Maps si Gmail), urmat de Facebook cu 3 (Facebook, Facebook Messenger si Instagram) si Twitter cu 2 (Twitter si Vine), Aici nu este nimic in  neregula, insa in top apar aplicatii mult mai slabe decat ceea ce au cei de la Yahoo, lucru care starneste indignarea multora.

Cei de la Yahoo s-au asteptat ca Tumblr sa fie inclusa in top, insa este doar pe locul 110.

In alte topuri putem observa clar faptul ca Yahoo mereu ocupa pozitii fruntase. Asa ca se pare ca lumea nu isi doreste sa aiba aplicatii de la Yahoo pe telefoanele mobile. acum fie din cauza ca sunt fascinati de aplicatiile concurentei, fie ca ei considera ca aplicatiile Yahoo nu sunt bune de nimic, cert este ca Yahoo mereu a incercat sa ofere oamenilor ceea ce este mai bun, dar in ceea ce priveste aplicatiile pentru mobile au esuat.

s-ar putea sa-ti placa