Acasa Computere Calculatoarele Asus multi-touch All-in-One

Calculatoarele Asus multi-touch All-in-One

by Dragos Schiopu

asus-et2702Asus a anuntat ca a innoit seria lor de PCuri all-in-one flat-pack cu doua modele noi, ET2311 de 23 inchi si ET2702 care se bucura de specificatii mai bune si rezolutie „ultra-high”. Ambele modele suporta multi-touch, dar modelul ET2702 suporta gesturi in zece puncte.

ET2702

Cu un pas peste ET2700, versiunea ET2702 se bucura de o rezolutie cu mult marita, acesta fiind capabil de 2560 x 1440 datorita monitorului WQHD IPS, despre care cei de la Asus spun ca isi pastreaza stralucirea si claritatea pana la unghiuri de vizionare de 178 grade.

asus-et2702-02In ceea ce priveste specificatiile interne ale modelului, acum veti putea alege intre un procesor Intel de a patra generatie Core i5 sau i7 si un AMD Radeon HD 8890A, toate optiunile fiind capabile sa ruleze bine cele mai noi jocuri, chiar si daca acest lucru nu se va intampla la setarile cele mai inalte de calitate grafica.

ET2702 vine cu Wi-Fi 802.11ac capabil de 867 Mbit/s, USB 3.0 precum si conectivitate HDMI si Thunderbolt. Prin iesirea HDMI veti putea conecta PCul la pana la trei monitoare externe, dar in acelasi timp inseamna ca monitorul poate fi conectat la console de jocuri sau playere Blu-Ray. Aceasta caracteristica este foarte utila mai ales cand luam in considerare faptul ca ET2702 poate fi montat pe perete.

Asus mai aduce ceva nou cu acest model, un mod de functiune numit Device Share, prin care un notebook conectat prin USB si HDMI la ET2702, va putea sa faca uz de ecranul, webcam-ul, difuzoarele si restul dispozitivelor conectate de acesta. Mai mult, smartphone-urile si tabletele pot fi incarcate mai repede cu incarcatorul Ai Charger II inclus de Asus in ET2702 – ei spun ca poate dubla viteza de reincarcare, chiar si cand PCul este inchis.

ET2311

Daca il comparam cu fratele sau de mai sus, ET2311 este un PC inferior, dar asta nu il face un computer mai putin capabil de a oferi o experienta foarte buna utilizatorului mediu de Windows.

Rezolutia acestui model este limitata la o rezolutie HD de 1920 x 1080 si suporta gesturi touch in cinci puncte. Se bucura in schimb de aceeasi tehnologie IPS pentru vizionat la 178 de grade.

Procesorul pentru acest model este limitat la un Intel Core i5 de a patra generatie si din pacate nu se bucura nici de capacitati grafice date de catre NVIDIA GeForce, asa ca ar fi ideal sa nu va asteptati la cine stie ce performante la acest capitol.

In mod interesant Wi-Fi 802.11ac nu vine ca standard, si desi are conectivitate USB 3.0, Thunderbolt nu exista pe acest model. Totusi porturile HDMI de iesire/intrare inseamna ca si acesa poate fi conectat la console si playere Blu-Ray.

Preturile pentru cele doua modele – cu variantele lor – inca nu au fost anuntate, dar cel putin pe hartie ambele optiuni par a fi variante de luat in considerare pentru cei cu un spatiu de lucru limitat, alegerea depinzand doar de ce se doreste a se lucra cu ele.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.