Acasa Tehnologie Cadourile perfecte de Craciun de la Sony

Cadourile perfecte de Craciun de la Sony

by Dragos Schiopu

cadouriCei de la Sony s-au gandit sa dea un mic ajutor celor care sunt in cautarea cadoului ideal de Craciun, oferind o mica lista cu unele dintre cele mai bune produse ale lor.

Noul televizor 4k, cu o rezolutie de 8 milioane de pixeli, ofera o imagine de 4 ori mai clara in comparatie cu Full HD. Cu o astfel de rezolutie vei ramane captivat, sesizand pana si cel mai mic detaliu.
Ofera un sunet clar, puternic datorita utilizarii difuzoarelor cu fluid magnetic, una dintre inovatiile Sony.

NWZ-WH505 3-in-1, player mp3 Walkman
Acest produs vine cu un design elegant, fara cabluri si ofera 3 modalitati pentru a reda muzica. Ofera un spatiu de 16 GB, necesar pentru pentru stocarea melodiilor preferate precum si o durata a bateriei de 20 de ore.

Sony Xperia Z1, un telefon revolutionar.
Xperia Z1 ofera calitatea unei camere digitale prin intermediul camerei de 20,7 MP. Un telefon puternic datorita procesorului quad-core de 2,2 GHz. Sony Xperia Z1 ofera tot ceea ce este mai bun din cele mai avansate tehnologii, rezultand un telefon ultra-smart.

a7R cea mai mica camera foto cu obiective interschimbabile.
Camera de marimea unei palme este perfecta pentru utilizatorii avansati, oferind o multime de optiuni. Senzorul full-frame Exmor CMOS cu o rezolutie de 36,4 MP ofera imagini la un grad de detalii fara precedent. Pe langa aceste inregistreaza full HD, modelul acesta avand si optiuni de reglare si afisare a nivelului de sunet.

Xperia Tablet Z
Este o tableta usoara si subtire care a fost construita pentru a oferii performante maxime, cu o grafica foarte buna si durata mare de utilizare a bateriei.

DSC-RX10
Este un aparat foto de tip bridge, cu o camera de 20,2 MP. Datorita numeroaselor dotari este extrem de util atat fotografilor amatori cat si fotografilor profesionisti.

MDR-10-RC
Castile MDR-10-RC, confera o calitate inalta a sunetului, astfel vei auzi fiecare nota asa cum ar trebui sa fie auzita.

s-ar putea sa-ti placa