Acasa Computere BlueStacks: foloseste-ti aplicatiile Android pe un calculator cu Windows

BlueStacks: foloseste-ti aplicatiile Android pe un calculator cu Windows

by Dragos Schiopu

Terminalele cu Android produc dependenta si datorita multidinii de aplicatii si jocuri pe care le poti folosi prin intermediul lor. Daca Windows-ul ti se pare plictisitor si vrei sa folosesti aplicatiile Android pe un calculator cu sistem de operare Windows, incearca BlueStacks App Player, care functioneaza pe versiunile XP, Visa, 7 si 8. Softul ruleaza in spate o versiune de Android si are inclusiv acces complet la magazinul Play.

bluestacks2

Softul acesta iti permite sa folosesti calculatorul ca si cum ar fi un dispozitiv cu Android, mai exact producatorii acestuia spun ca odata instalat Blue Stacks, calculatorul se va comporta ca un Galaxy Note II. Vei putea sa iti descarci aplicatii, sa te joci, insa trebuie retinut faptul ca uneori va fi complicat cu mouse-ul, pentru ca aplicatiile respective sunt gandite pentru un dispozitiv cu ecran tactil. Daca ai insa un laptop cu touchscreen, te vei descurca fara probleme.

BlueStacks nu ruleaza o versiune standard de Android, ci una modificata, prin urmare unele aplicatii nu iti vor functiona asa cum trebuie, anunta extremetech, citat de yahoo.ro. Cele mai multe aplicatii vor rula insa fara probleme.

Producatorii se lauda cu peste 5 milioane de descarcari, iar numarul acestora este in crestere. BlueStacks poate fi descarcat de aici.

s-ar putea sa-ti placa