Acasa Computere Alienware prezinta noul PC pentru gaming numit Area 51

Alienware prezinta noul PC pentru gaming numit Area 51

by Dragos Schiopu

Compania Alienware este faimoasa pentru 2 lucruri: 1 comercializarea computerelor tot mai puternice pentru gaming si 2 le proiecteaza in asa fel incat par facute de extrateresti. Ultimul desktop PC de la Alienware nu este doar o cutie construita sa arate ca si cum nu ar fi de pe pamant. Defapt noul PC numit Area 51 incearca sa provoace presupunerea ca gamerii de pe PC au nevoie doar de o cutie.
alienware area 51Cu 3 ani in urma, Alienware a decis ca trebuie sa incerce sa afle cum lumea isi foloseste si unde amplaseaza unitatea PC. De obicei o amplaseaza sub birou creand o oarecare lipsa de interactionare cu utilizatorul ei. „Este destul de neconfortabil pentru a interationa cu sistemul daca te uiti sub birou si incerci sa gasesti un port” , a declarat seful Alienware Frank Azor. „Si pentru a introduce un dispozitiv in port prin spatele biroului devine o provocare”.

Azor afirma ca noua unitate PC Area 51, cu 22 inch inaltime si forma triunghiulara-hexagonala, pe care ei o numesc sasiu Triad, face ca unitatea PC sa para din alta lume. Fata carcasei ofera accesul usor al portului usb si cel audio, si mai bine, intreaga carcasa poate fi impinsa in fata, pivotand pe fatada, pentru a ajuta la introducerea in spate cablurilor si altor dispozitive. Partea din spate a unitatii contine cateva leduri care lumineaza pentru a vedea cand doresti sa introduci un cablu.
alienware area 51 2Noul design permite crearea unei distante intre unitate si perete pentru a ajuta la „evacuare termala controlata” denuire data de inginerii Alienware. Practic forma de triunghi nu permite lipirea spatelui de perete. Transportarea unitatii PC devine foarte confortabila deoarece dispune de manere in fiecare colt, facand o manevrare usoara avand in vedere greutatea ei de 20 kilograme.

Avand in vedere forma ei triungiulara, Area 51 are spatiu pentru a adauga si a modifica componentele ei. Unitatea PC vine echipata cu 3 placi video NVIDIA GeForce GTX 780s care ruleaza Assassin’s Creed IV: Black Flag la 45 fps la o rezolutie de 4K. Pe partea de procesor, Area 51 suporta noile procesoare cu 6 si 8 core-uri din seria Haswell-E, si ambele vin cu overclock si racire pe baza de lichid. Incap 32GB DDR4 de memorie ram, 3 hard disk-uri de 3.5 inch, 2 SSD-uri si optional o sursa modulara de 1.5 kilowati. In timp ce toate componentele se pot schimba pentru a se face upgrade, cei de la Alienware au introdus si un modul de wireless 802.11ac si un Killer Gigabit Ethernet.
alienware area 51 3Pe partea decorativa, sasiul are 9 zone separate de iluminare care pot fi schimbate in 20 de culori din aplicatia de Control Center a celor de la Alienware.

Pretul si disponibilitatea spre vanzare a lui Area 51 inca sunt necunoscute, dar ne asteptam ca prin octombrie sa putem da cateva mii de dolari pe unitate in Statele Unite si apoi de sarbatori sa fie disponibila in restul lumii.

s-ar putea sa-ti placa