Acasa Telefoane BlackBerry Coupe, cel mai frumos concept de telefon?

BlackBerry Coupe, cel mai frumos concept de telefon?

by Dragos Schiopu

BlackBerry Coupe este un concept foarte bine gandit, dar cam imposibil de pus in realitate. Design-ul telefonului poate fi cel mai reusit pentru un smartphone modern.

BlackBerry Coupe

BlackBerry este o companie canadiana care nu o duce prea bine financiar. Aparitia Android a lasat companii mari fara fani, sistemul de operare al celor de la Google fiind foarte bine gandit, iar fanii marilor producatori au trebuit sa se reorienteze catre producatorii de terminale cu Android. Insa nu toti au renuntat la compania lor favorita, iar fanii au continuat sa creeze concepte care mai de care mai impresionante. Un membru al CrackBerry cu numele de Ziro1 a creat un concept intitulat BlackBerry Coupe care este cel mai reusit pentru un telefon BlackBerry, dar nu numai. Cred ca si fanii altor producatori si-ar dori un astfel de telefon.

Telefonul seamana la design cu seria Xperia de la Sony, telefoanele mai vechi fiind curbat in partea de sus si jos. Interesant este modul in care se poate utiliza tastatura pe acest terminal. In acest concept display-ul ocupa toata suprafata. In momentul de fata nu este posibil un astfel de telefon. Totusi, poate BlackBerry preia cate ceva din acest concept, nu ca telefoanele actuale de la canadieni nu sunt frumoase, dar parca se poate si mai bine.

s-ar putea sa-ti placa