Acasa Tehnologie BlackBerry 10 mini Jam Belgrad

BlackBerry 10 mini Jam Belgrad

by Dragos Schiopu
Avem o comunitate mare de programatori în România, comunitate ce începe să fie recunoscută și apreciată și în afara țării, comunitate ce participă la diverse evenimente internaționale dedicate dezvoltatorilor de aplicații.
 
Vă prezint astăzi un eveniment dedicat dezvoltatorilor BlackBerry, eveniment numit BlackBerry 10 mini Jam, organizat de BlackBerry Developer Group Balkan şi Ambasada Canadei şi susţinut de compania BlackBerry. Conferinţa va dura o zi şi se va ţine la hotelul Zira din Belgrad, Serbia, pe data de 6 Aprilie 2013.
 
 
Participarea este gratuită atât pentru programatori cât şi pentru presă, iar 100 din cei 500 de participanţi aşteptaţi vor primi şi câte un premiu surpriză.
 
Programul conferinţei va începe cu o prezentare generală a noii platforme BlackBerry 10 şi va continua cu seminarii aprofundate despre opţiunile de app development pentru această platformă:
– Native SDK (C/C++)
– WebWorks (HTML5)
– Adobe Air (ActionScript)
– Android Runtime (Java)
 
Conferința se va încheia cu o petrecere organizată de către BlackBerry Developer Group Balkan.
 
Primul eveniment de acest tip din regiunea Balcanică a avut loc in Maribor, Slovenia acum câteva luni, unde au participat în jur de 200 de programatori din ţările din regiune. De aceasta dată, în Belgrad sunt aşteptaţi aproximativ 500 de developeri din Albania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Grecia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, România, Serbia, Slovenia şi Turcia.
BlackBerry 10 mini Jam Belgrad va fi cel mai mare eveniment de acest tip din regiunea Balcanică şi vor fi prezenţi experţi de la BlackBerry, invitaţi VIP, parteneri şi investitori.
 
Din România vor participa reprezentanții comunității BlackBerry Developer Group Cluj, comunitate ce se implică în promovarea platformei BlackBerry 10 în România. Dacă doriți să aflați mai multe despre ei, despre oportunitățile de dezvoltare aplicații oferite de platforma BlackBerry 10 sau dacă sunteți programatori și aveți nevoie de un device de test, puteți să îi contactați pe Facebook http://www.facebook.com/BBDevCluj, Twitter http://twitter.com/BBDevCluj sau să citiți mai multe informații despre ei pe site-ul http://www.bbdevbalkan.com/home/members/romania.
 
Mai sunt și alți programatori din țară care vor să participe la BlackBerry 10 mini Jam Belgrad?

s-ar putea sa-ti placa