Acasa Promotii Black Friday 2015: Lista magazinelor de electronice, electrocasnice si IT&C

Black Friday 2015: Lista magazinelor de electronice, electrocasnice si IT&C

by Dragos Schiopu

Mai jos aveti o lista cu magazinele care vor avea reduceri substantiale de Black Friday 2015 si care merita urmarite pentru a putea avea parte de cele mai bune reduceri din an. Lista cuprinde firme de incredere, cu care am avut colaborari de-a lungul anului si pe care noi le recomandam cu incredere. Maine, si chiar in cursul zilei de vineri, vom reveni cu anunturi privind ofertele speciale ale fiecarui magazin de mai jos, asa ca va recomandam sa urmariti blogul pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de Black Friday 2015.

1. eMAG

logo_emag_200 Probabil cea mai mare oferta de Black Friday; se anunta deja stocuri de peste 650.000 de produse, peste 17.000 de televizoare, 60.000 de telefoane mobile, 10.000 de frigidere, 15.000 de laptopuri si multe altele. Probabil ca majoritatea vor urmari indeaproape promotiile oferite de cel mai mare magazin online. Anul trecut au fost listate pe la 6.20 dimineata, probabil majoritatea dintre cei care vor sa prinda oferte bune se vor trezi inca de la ora 5.

Se estimeaza vanzari de peste 200 de milioane de euro si de asemenea a fost anuntata o mare surpriza, ramane de vazut care va fi aceasta.

[vezi oferta]

 

2. evoMAG

logo_evomag_200Al doilea magazin ca marime din Romania promite si el oferte spectaculoase la peste 40.000 de produse, care va asteapta deja in depozite. Ofertele pe site vor fi disponibile incepand cu ora 00:00, vineri 20 noiembrie.

Reducerile cele mai substantiale, de 70%, vor fi in zona electrocasnicelor, dar nici telefoanele nu stau rau, avand promisiuni de reduceri de 50%.

[vezi oferta]

 

3. F64

logo_f64_200 Ofertele vor fi disponibile pe site incepand cu vineri ora 00:00, iar reducerile vor fi semnificative pentru aparate foto si obiective. De asemenea, cei care isi doresc un GoPro ar putea profita de ocazie pentru a prinde o oferta buna.

[vezi oferta]

 

4. Flanco

logo_flanco_200 Va avea reduceri in perioada 20-22 noiembrie, puteti vedea deja o parte din reduceri in catalogul online (click aici). Flanco estimeaza vanzari de peste 130 de milioane de lei, cu 33% mai mari decat cele de anul trecut. Au pregatit, pentru anul acesta, un stoc de 400.000 de produse.

Magazinele Flanco se vor deschide la ora 7 dimineata, in ziua de vineri, dar in loc sa va inghesuiti la usile magazinului, mai bine comandati online.

[vezi oferta]

 

5. CIT Grup

logo_citgrup_200 Cel mai mare magazin de produse resigilate vine si el cu reduceri substantiale de Black Friday. Daca nu va permiteti un laptop sau un calculator nou, poate ca ar fi bine sa aruncati un ochi si la produsele acestui magazin online. Noua ne-a atras atentia un laptop Fujitsu la doar 273 de lei.

[vezi oferta]

6. Market online

logo_marketonline_200 Un alt magazin unde puteti gasi oferte bune atat la electronice, cat si la electrocasnice. Imi aduc aminte ca erau printre putinii din Romania care aveau la vanzare Swiftpoint GT 500. Chiar am avut ceva discutii pe tema asta, legate de pretul parca prea bun la care era afisat pe site acest produs. Inca nu m-am lamurit nici in ziua de azi cum era posibil asa ceva.

[vezi oferta]

 

7. Azerty

logo_azerty_200 Un magazin cu care am lucrat mai putin anul acesta, dar cu care am colaborat bine in trecut. Merita urmarit, de asemenea, pentru reducerile oferite. Face parte din acelasi grup, impreuna cu MarketOnline si MediaDot.

[vezi oferta]

 

8. Mediadot

logo_mediadot_200 Face parte din acelasi grup cu cele doua magaine prezentate mai sus, adica Market Online si Azerty, ma astept sa aiba oarecum oferte asemanatoare, dar probabil ca daca veti rata o oferta la unul din ele, merita sa vedeti daca regasiti oferta si la un alt magazin al aceluiasi grup.

[vezi oferta]

 

9. Madd PC

logo_madd_200 Specializati mai mult pe partea de computere, ramane de vazut daca vor avea oferte bune la desktop-uri si daca vor avea vanzarile estimate. Eu zic ca pentru cei care mai vor inca sa achizitioneze un desktop, pot urmari ofertele de la ei de pe site.

[vezi oferta]

 

10. Clickshop

logo_clickshop_200 Pregateste oferte generoase in zona televizoarelor si a smart tv-urilor.  Puteti vedea la ei pe site o serie de reduceri pre-black-friday, daca pot sa spun asa, ramane de vazut si ofertele de pe data de 20 noiembrie.

[vezi oferta]

 

11. Yellowstore

logo_yellowstore_200 Magazin dedicat produselor foto. Cred ca deja sunteti obisnuiti cu ofertele acestui brand. Va fi interesant de urmarit daca vine cu oferte mai bune decat cei de la F64, care au pregatit deja si anuntat mai multe surprize.

[vezi oferta]

12. WatchShop

logo_watchshop_200 Cel mai mare magazin de ceasuri din Romania, acopera peste 50% din piata; vinde, de asemenea, si cateva smartwatch-uri, motiv pentru care l-am pus pe lista. Oricum, ceasurile din ziua de azi dispun de multa tehnologie si in general pasionatii de tehnologie sunt pasionati si de ceasuri.

[vezi oferta]

s-ar putea sa-ti placa