Acasa Tehnologie Bellabeat Leaf: un gadget care iti imbunatateste viata sexuala

Bellabeat Leaf: un gadget care iti imbunatateste viata sexuala

by Dragos Schiopu

bellabeat-leaf-222Bellabeat Leaf este un gadget deja destul de cunoscut deoarece este lansat de ceva timp asa ca probabilitatea ca unii din voi sa fi auzit deja de acest gadget. Totusi poate ca printre cititorii Digipedia se afla si persoane care au probleme cu viata sexuala asa ca pentru acei cititori voi vorbi despre un gadget care iti imbunatateste viata sexuala: Bellabeat Leaf.

Inainte insa de a vorbi despre Bellabeat Leaf trebuie sa spunem ca mai exista doua gadgeturi produse de aceeasi companie si mai exact Bellabeat Shell, un gadget care iti supravegheaza starea de sanatate in timpul sarcinii, si Bellabeat Balance care te ajuta sa slabesti.

Ce face Bellabeat Leaf?

Bratara Bellabeat Leaf iti monitorizeaza cu mare atentie sanatatea reproductive astfel incat vei primi informatii importante legate de ciclul menstrual, anticonceptionalele luate precum si despre ovulatie. Pe scurt, gadgetul despre care vorbim ofera informatii cruciale atunci cand iti doresti sa devii mamica sau chiar si atunci cand iti doresti o viata sexuala cat mai frumoasa, fara absolut nicio problema.

Mai mult decat atat, pe langa functiile foarte utile, Bellabeat Leaf are si un aspect foarte placut astfel incat poate fi considerat un accesoriu chic. Materialele care au fost folosite pentru acest gadget sunt lemnul si otelul reciclat, potrivindu-se astfel cu o multime de tinute.

Totusi trebuie sa mentionam pe final faptul ca aceasta bratara nu poate fi cumparata inca din Romania ci doar din Statele Unite ale Americii, Anglia, China si Australia insa in functie de succesul pe care il va avea, este posibil sa poata fi cumparata si de la noi. Cert este ca, pe zi ce trece, apar tot mai multe gadgeturi concepute pentru a ne imbunatati viata de zi cu zi astfel incat putem spune ca la acest capitol, tehnologia precum si omenirea se afla pe drumul cel bun si putem privi cu optimism catre viitor.

s-ar putea sa-ti placa