Acasa Tehnologie Beko RDSA240K20S, frigier cu doua usi

Beko RDSA240K20S, frigier cu doua usi

by Dragos Schiopu

Te-ai mutat in casa noua sau batranul frigider ce statea in bucataria ta a decis sa iasa la pensie? Uite aici un frigider cu doua usi numai bun pentru tine!

Beko RDSA240K20S este frigiderul perfect pentru spatii mici si usor de pus in bucataria ta deoarece volumul ocupat de acesta este redus avand o latime de doar 54 de centimetri. Cu un volum total de 223 L, 177 avand frigiderul si 46 L congelatorul nu va trebui sa-ti faci probleme ca nu ai unde sa pui toate bunatatile pe care ai de gand sa le prepari pentru sarbatori.

Beko a adaugat modelului RDSA240K20S un sistem anti-bacterian care iti va pastra alimentele in siguranta. Ca tot veni vorba de siguranta acesta dispune si de un sistem care te avertizeaza in cazul in care ai uitat usa frigiderului deschisa.

Frigiderul este plasat in clasa energetica de tip A+, aceasta clasa fiind mai economa cu aproximativ 10% fata de clasa precedenta, A. Economia se datoreaza si faptului ca iluminatul interior se realizeaza cu ajutorul LED-urilor.

Sistemul de racire este unul static, de tip SN-ST cu un singur compresor declansat cu ajutorul unui termostat aflat in partea interioara a dispozitivului.

In cazul unei pene de curent nu va fi nevoie sa te ingrijorezi prea mult deoarece frigiderul are o autonomie in lipsa curentului de pana la 4 ore.

Sa stii ca nu te va deranja in timpul functionarii deoarece este foarte silentios nivelul de zgomot declarat al lui Beko RDSA240K20S fiind de doar 40 dB.

Capacitatea de 177 litri a frigiderului este compartimentata in 4 rafturi realizate din sticla securizata plus inca un compartiment pentru fructe si legume.Congelatorul are un singur compartiment de 23 litri cu o capacitate de inghetate de 4 kilograme la 24 de ore, dezghetarea si curatarea acestuia facandu-se manual.

Tehnologia MinFrost integrata in acest aparat consta intr-un evaporator montat in peretii congelatorului, reducand formarea inghetului cu pana la 50%.

Beko RDSA240K20S are ca interval de climatizare declarat pentru functionarea normala a acestuia 10 pana la +38  grade Celsius.

Pentru acest frigider cu doua usi, Beko RDSA240K20S nu este nevoie sa-ti faci griji in privinta transportului deoarece acesta este oferit gratuit, impreuna cu garantie de 24 de luni ce se poate extinde dar si din cauza faptului ca frigiderul are doar 41.5 kilograme.

De ce ai alege un frigider cu doua usi?

Eu, unul, l-as alege deoarece este mic, ocupa putin spatiu si in acel spatiu am atat frigiderul, destul de spatios, cat si un congelator pentru a-mi pastra alimentele la racoare.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

bazarul lui albert 18-12-2017 - 15:49

Am cumparat un frigider in 2 usi, marca Arctic si sunt f. multumit, despre Beko, nu stiu ca nu am, dar am avut in schimb un televizor si a fuctionat excelent 10 ani…

Comentariile sunt inchise.