Acasa Portabile Baselworld 2015: Elvetienii au lansat Tissot, cel mai inteligent si mai atragator ceas din lume

Baselworld 2015: Elvetienii au lansat Tissot, cel mai inteligent si mai atragator ceas din lume

by Dragos Schiopu

tissot

Cu toate ca la momentul de fata mai multe companii au lansat unele dintre cele mai inteligente si mai interesante ceasuri de ultima generatie, se pare ca nici elvetienii nu vor sa piarda sansa de a arata lumii cat de bine se pricep atunci cand vine vorba de performanta si design pentru un ceas de buna calitate. Se pare ca recent dezvoltatorii au lansat unul dintre cele mai atragatoare ceasuri din lume, avand un design extrem de bine gandit si functii pe masura fiecarui utilizator.

Noul prototip Tissot pare a fi printre cele mai bune de pe piata, intrucat combina unele dintre cele mai bune elemente pentru a oferi ceea ce este mai bun. Intrucat la momentul de fata se desfasoara unul dintre cele mai mari evenimente a iubitorilor de ceasuri, mai exact Baseworld, elvetienii nu au ratat ocazia si au vrut sa arate lumii primul lor prototip de ceas inteligent.

The Swatch Group sunt initiatorii si dezvoltatorii noului Tissot, au venit la Baselworld 2015 cu ganduri bune, cu o idee si o creatie unica prin care sa ii multumeasca pe toti. Conform spuselor acestora se pare ca noul lor ceas inteligent va fi gata de lansare pana la sfarsitul anului 2015. Daca pana acum ati mai achizitionat ceasuri de la acest brand cu siguranta stiti cat de bine sunt lucrate, unul dintre ele fiind T-Touch Solar Expert, ceas dupa care s-au luat producatorii in conceptia Tissot.

Noul prototip de ceas inteligent al elvetienilor se conecteaza prin Bluetooth la o statie meteorologica care poate fi tinuta in casa, astfel putand sa afiseze in timp real unele dintre cele mai bune informatii cu privire la starea meteo. Informatii precum: presiunea atmosferica, umiditatea, temperatura sau altitudinea vor putea fi masurate doar cu ajutorul acestui ceas.

Din pacate la momentul de fata Tissot fiind inca un prototip, dezvoltatorii nu i-au oferit nici-un pret, astfel incat ne putem astepta la o surpriza in momentul lansarii.

s-ar putea sa-ti placa