Acasa Telefoane Samsung lanseaza o varianta dual-sim pentru Galaxy S6

Samsung lanseaza o varianta dual-sim pentru Galaxy S6

by Dragos Schiopu

Samsung-Galaxy-S6

Dupa nici macar o luna de cand producatorii au lansat noul Samsung Galaxy S6, se pare ca o noua versiune sta sa apara pe piata din Rusia. Pe langa cele mai importante si mai inteligente telefoane ale anului, Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, compania a decis sa lanseze si o varianta dual-sim, cu aceleasi specificatii precum cele de la modelele standard.

Versiunea dual-sim a noului terminal a celor de la Samsung, a fost vazuta pentru prima data la un retailer rus. Conform producatorilor se pare ca noua versiune de Samsung Galaxy S6 va avea un pret de 900 de dolari pentru versiunea de 64 de GB dual-sim. Varianta cu o capacitate de stocare ceva mai mica, mai exact 32 de GB, va costa in jur de 850 de dolari, iar cea de S6 Edge va trece de 920 de dolari. Dupa spusele producatorilor se pare ca noile versiuni dual-sim vor putea fi disponibile spre vanzare incepand cu 16 aprilie, insa s-ar putea ca data sa fie schimbata daca vor aparea anumite nereguli cu privire la noul modul dual-sim.

Telefonul celor de la Samsung beneficiaza de un display de 5.1 inch cu o rezolutie de 2.560 x 1.440 de pixeli, un procesor octa-core Exynos, 3GB de memorie RAM si doua camere foto, cea principala de 16MP si cea secundara de 5MP. Telefonul oficial va fi disponibil si in Romania incepand cu 17 aprilie, insa precomenzile sunt deschise inca din perioada in care s-au lansat cele doua terminale Samsung.

Din pacate cei de la Samsung nu au facut nici-o afirmatie cu o posibila distribuire a variantei cu dual-sim si in celelalte tari, insa ne putem astepta la orice, Samsung fiind o companie de renume, care isi respecta fanii, iar daca cererea va fi mare cu siguranta producatorii se vor implica si vor aduce acest terminal mobil si in celelalte regiuni. Mai multe informatii despre Samsung Galaxy S6 le vom putea afla cu exactitate atunci cand terminalul va ajunge pe piata si va fi intr-o versiune finala.

Samsung-Galaxy-Dual-SIM

s-ar putea sa-ti placa