Acasa Diverse Google I/O 2015

Google I/O 2015

by Dragos Schiopu

Google I/O 2015 este o conferinta care se desfasoara anual, in care mai multi dezvoltatori se intalnesc pentru asi prezenta cele mai noi tehnologii dezvoltate. Data oficiala la care se desfasoara conferinta Google I/O 2015 este in data de 28 si 29 mai si va avea loc in San Francisco. Din nou vanzarea biletelor vor fi pe baza de concurs pentru participanti.

Google-IO-2015

Locurile pentru vizitatori sunt limitate, iar aceastea au fost epuizate. Google a organizat un concurs pe 17 martie si cei care au fost selectati au putut sa cumpere bilet. Cei care nu vor participa la aceasta conferinta vor putea urmari live transmisiunea.

Deja au aparut multe zvonuri despre ceea ce o sa prezinte Google la acest eveniment. Se zvoneste ca Google va prezenta o noua versiune a sistemului de operare Android, care probabil va avea numele de cod Android M. Un alt zvon aparut pe internet, din surse anonime, zice ca sistemul de plati Google Pay va fi prezentat in cadrul acestei conferinte. Acest sistem permite achizitionarea de produse sau servicii prin metoda tap-to-pay si va fi disponibil pentru dispozitivele care ruleaza sistemul de operare Android. Acest sistem va fi un competitor direct pentru sistemul de plati de la Apple, Apple Pay.

Momentan, Google nu a anuntat oficial ce va prezenta in cadrul acestei conferinte, lasand ca totul sa fie o surpriza pentru fanii lor.

Anul trecut, in cadrul acestui eveniment, s-a prezentat Motorola Moto 360, Android One, Android Wear si Android 5.0 Lollipop. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul conferintei Google I/O 2015.

 

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.