Acasa Tehnologie AX4 Nano – tableta pentru oricine

AX4 Nano – tableta pentru oricine

by Dragos Schiopu

CES 2014 s-a sfârșit și pot spune cu mâna pe inimă faptul că a fost un început de an foarte promițător pentru sectorul dispozitivelor portabile. O lansare pe care am sărit-o cu vederea (din păcate!) este cea a producătorului nostru autohton, Allview, care a lansat la începutul lunii ianuarie tableta AX4 Nano.

296be14fc0

Din start vă spun că acest dispozitiv nu trebuie privit ca un iPad killer si nici nu are caracteristici futuriste. Piața noastră caută altceva așa că Allview aduce pe piață cea mai ieftină tabletă cu conexiune 3G din România. Acest device are un display de 7 inch, procesor Cortex A7 Dual Core de 1,3 GHz, două camere foto, GPS EPO, conexiune 3G prin HSPA+ şi rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

„AX4 Nano îmbină funcţiile unui smartphone cu cele ale unei tablete, fiind un gadget indispensabil pentru persoanele active şi dinamice. Noul device oferă o interfaţă prietenoasă, o experienţă de utilizare plăcută şi o serie de funcţii utile”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

869947ecc4

Noul device Allview este dotat cu o cameră principală de 3MP cu funcţie de înregistrare video şi capturare vocală. În partea frontală a device-ului se află o a doua cameră foto, care facilitează convorbirile video.

Dacă aveți un buget restrâns și doriți să folosiți tableta în timpul călătoriilor dumneavoastră pentru navigare sau jocuri, atunci chiar vă recomand tableta, mai ales că e ușoară, are un design atrăgător și la prețul de 409 RON este cea mai bună variantă pe care o puteți alege la ora actuală.

 

s-ar putea sa-ti placa