Acasa Telefoane Un „vierme” USB pentru iPhone

Un „vierme” USB pentru iPhone

by Dragos Schiopu

Apple WormFoarte multe persoane in ultima perioada acorda o suma foarte ridicata de bani pentru a isi proteja telefoanele inteligente, fie prin huse sau folii speciale asezate pe ecran. Acum doresc sa va prezint o husa care va poate si ajuta pe langa clasicul rol de protectie, bineinteles, aceasta nu are o estetica la fel de ridicata ca cele care primeaza acum.

Worm Apple, asa cum este denumit, este o husa pentru iPhone 5/5C/5S cu un built-in cablu Lightning. Acest cablu vine plat pe spate, atunci cand nu este în uz, este o mica pata de culoare pe spatele telefonului mai exact.

Puteti sa glisati cablul pentru sincronizarea si incarcarea acestuia, totodata puteti sa-l indoiti pentru a deveni un suport special atunci cand doriti sa faceti o fotografie sau vine foarte bine atunci cand avem mainile ocupate, tot aici putem remarca ca pune Iphone-ul intr-o pozitie foarte buna, putem chiar lectura de pe acesta.

Dezvoltatorii au mai spus ca putem utiliza Worm Apple si ca o bobina pentru castile noastre, acest lucru pare oarecum ciudat deoarece confera o estetica mai ciudata telefonului si totodata nu prea putem sa aplicam acest lucru. Worm Apple poate veni in 5 culori, culoarea fiind determinata de cablu.

Pentru a obtine un asemenea dispozitiv, este necesar sa finantati campania Worm Apple Indiegogo, Acesta se va putea cumpara cu aproximativ 20 sau 21 dolari. iPhone 5C sau 5/5S. (nu se stie inca de ce este diferenta aceasta de 1 dolar intre aceste dispozitive). Pe langa suma cu care se comercializeaza mai adaugam transportul si restul taxelor. Trebuie platita o suma relativ mare pentru un asemenea dispozitiv, daca este ceva util merita un mic sacrificiu.

Din spusele dezvoltatorilor, Worm Apple va fi transportat maritim din China catre toti cei care comanda. Lucrul de fata este foarte bun atunci cand ai nevoie de un cablu USB la tine, viermele te va scoate din „probleme”.

Va puteti familiariza mai mult cu viermele dupa ce vizionati video-ul, o scurta prezentare.

s-ar putea sa-ti placa