Acasa Portabile ASUS prezinta ExpertBook B9 pentru profesionistii in afaceri

ASUS prezinta ExpertBook B9 pentru profesionistii in afaceri

by Dragos Schiopu

In cadrul evenimentului de anul acesta, CES 2020, ASUS prezinta noul model de laptop, ExpertBook B9 (B9450) pentru profesionistii in afaceri. Acest model este considerat a fi cel mai usor laptop pentru profesionistii in afaceri, avand in vedere ca are doar o greutate de circa 870 de grame, iar performentele sunt ultra-portabile, iar autonomia de aproximativ 12 ore.

Performanta acestui laptop este una de top, avand in vedere faptul ca procesorul face parte din gama Intel Core vPro i7 din generatia a 10-a, in plus are parte si de doua SSD-uri ultra-rapide de 2TB pe PCIe 3.0 x 4, Wi-Fi 6 (802.11ax), plus porturi Thunderbolt 3. Un alt aspect important este legat de camera IR integrata dedicata pentru securitatea utilizatorului. Printre cele mai interesante caracteristici ale acestui laptop de top dedicata mediului de afaceri modern sunt legate de ecranul NanoEdge, care are una dintre cele mai inguste rame, dar si un profil subtire de doar 14,9mm.

ASUS ExpertBook B9 poate acoperi mai mult decat o simpla zi de lucru, cu atat mai mult cu cat autonomia acestuia permite pana la 24 de ore de functionare. Tot aici trebuie sa amintim si de facilitatile pe care le are acest laptop, facilitati precum balamaua ErgoLift, suportul Amazon Alexa, dar si sistemul audio optimizat de catre Harman Kardon, toate acestea duc catre un confort sporit al utilizatorului. De asemenea carcasa acestui laptop este realizata dintr-un aliaj de magneziu si litiu, ceea ce il face foarte usor, iar ecranul de 14 inch ofera o experienta mult mai captivanta si avand o amprenta compacta care este similara cu cea a vechilor laptopuri de 13 inch.

O alta noutate a acestui laptop ASUS ExpertBook B9 are inclusa tehnologia exclusiva ASUS NumberPad 2.0, aceasta fiind o tastatura numerica iluminata LED integrata in touchpad. Laptopul se poate conecta la un monitor extern prin intermediul unui port HDMI de dimensiuni normale, care se afla pe partea laterala dreapta a acestui laptop. O alta chestiune importanta a acestui laptop este reprezentata de catre chipul de securitate Trusted Platform Module 2.0 (TPM), dar si un filtru pentru camera web.

Mobilitatea acestui laptop, B9, este perfect integrata cu software-ul MyASUS. Mai exact poti utiliza noua aplicatie mobila Link to MyASUS (care va fi lansata in prima parte a acestui an) si care include transfer wireless al URL-urilor si fisierelor, Remote File Access care permite accesarea datelor de pe dispozitive mobile pe laptop, dar si un suport multitasking fluid, care in mare parte ofera functiile de oglindire si extindere a ecranului. Prin urmare ASUS ExpertBook B9 va putea fi disponibil si in tara noastra in cea de-a doua jumatate a primului trimestru din 2020, iar pretul pentru configuratia cu procesor Intel Core i7-10510, 16 GB RAM si 2 SSD-uri de 512 GB va porni de la aproximativ 8000 lei (cu taxe incluse).

s-ar putea sa-ti placa