Acasa Portabile Asus Fonepad

Asus Fonepad

by Dragos Schiopu

Asus Fonepad nu poate fi considerata doar o tableta, dar nici nu poate fi etichetata drept smartphone. Spun asta pentru ca Asus Fonepad este o tableta de 7 inci cu SIM, adica putem sa trimite mesaje sau sa initiem apeluri.

Constructia este impresionanta, carcasa fiind din aluminiu, dar nici pe partea de hardware cei de la Asus nu au dezamagit. Procesorul de care dispune Fonepad-ul este un Intel Atom Z2420 cu o fregventa de 1.2 Ghz si chipsetul grafic PowerVR SGX540, iar RAM-ul este arhisuficient, prezentant 1GB. Display-ul este de tip IPS cu o diagonala de 7 inci ( avand o rezolutie de 1280 x 800 ).

ASUS-FonePad-7_21

Tabletele vor veni in mai multe versiuni, diferenta dintre ele fiind memoria interna ( care variaza intre 8 GB si 16 GB ) si absenta sau prezenta camerei de 3 MP care poate filma HD la 720p. Totusi, toate tabletele vor veni cu o camera frontala de 1,2 MP, ceea ce este foarte bine pentru ca putem initia apeluri video. Daca Asus ar fi decis sa pastreze camera de 3MP ( din spate ) in loc de cea frontala, probabil nu ar fi fost foarte ok, pentru ca nimeni nu cumpara o tableta ca sa faca poze cu ea, deci un plus foarte mare.

Tableta va fi disponibila din martie, iar preturile sunt chiar foarte accesibile. Varianta cu 16 GB si fara camera de 3MP va costa 220 de euro, iar versiunea de 8 GB si camera de 3MP va costa 250 de dolari.

MAI MULTE ARTICOLE DE LA MOBILE WORLD CONGRES 2013: #mwc2013

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.