Acasa Tehnologie Ice Cream Sandwich, noua versiune de Android

Ice Cream Sandwich, noua versiune de Android

by Dragos Schiopu

Dupa cum ne-am obisnuit, toate versiunile de Android au fost denumite dupa deserturi.  De curand Google anunta cea mai noua versiune a sistemului de operare, o versiune care nici ea nu face exceptie de la regula. Android 4.0 Ice Cream Sandwich este oficial si dupa spusele companiei este un sistem de operare universal, care poate rula pe toate felurile de gadget-uri, fie ca este vorba de tablete PC, fie ca este vorba despre telefoane mobile.

Aceasta noua versiune de Android este de fapt o combinatie intre Gingerbread si Honeycomb. Oficilaii de la Google afirma ca acesta poate fi instalat pe toate tipurile de gadget-uri care suporta Android, nu se va limita doar la noile aparitii.

Inafara de beneficiile si funcionalitatea aduse de cele doua sisteme deja existente, Honeycomb si Gingerbread, Ice Cream Sandwich aduce noutati si in ceea ce priveste interfata holografica, functia face-tracking, o multime de noi widget-uri si un multitasking imbunatatit.

Android Ice Cream Sandwich este programat sa apara in perioada Craciunului, insa pana atunci iubitorii gadget-urilor Android vor putea doar sa urmareasca anunturile ce vor fi facute de cei de la Google si de noi, echipa digipedia.

 

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.