Acasa Tehnologie Asus Campus Elite

Asus Campus Elite

by Dragos Schiopu

asus logo

Selectia viitorilor specialisti in tehnologie sau Social Media incepe inca pe pe bancile facultatii ne arata ASUS Campus Elite, programul pentru studenti intiat de unul dintre  marii jucatori ai industriei IT.

 

Compania, care-si trage numele, dupa propriile declaratii, de la inaripatul PegAsus din mitologie, stie ca un renume dobandit trebuie pastrat, astfel incat nu se multumeste sa se afle printre primii trei producatori de notebook-uri la nivel mondial, ci face tot posibilul sa isi creasca prestigiul dobandit pana acum, atragand publicul si mai ales tinerii in cursa catre performanta in tehnologie. asus_logo

Initiativa nu este singulara la nivelul marilor companii ( axate pe tehnologie sau nu), dar este cu siguranta o strategie geniala si ne intrebat, sincer, de ce nu a fost implementat mai devreme in Romania, asa cum a fost In Asia.

ASUS Campus Elite este un program orientat catre studenti, prin care acestia pot deveni un fel de parteneri media ai companiei, avand ca responsabilitati principale construirea / consolidarea imaginii brandului ASUS in Campus si pe retelele de socializare. Acest lucru se va realiza prin planificarea sau executia de evenimente, identificarea oportunitatilor de business, toate cu sprijinul echipei Interne ASUS, a partenerilor de marca si dealerilor locali.

Pentru un student, ASUS Campus Elite reprezinta o miza mare, pentru ca exista sansa de a castiga premii importante pe parcursul programului si de a se face remarcat de o companie de renume care se poate gandi sa lungeasca aceasta colaborare prin trecerea unui tanar cu potential pe propriul stat de plata. Aplicantii trebuie insa sa fie cat mai mult timp disponibili (eventual si pe peroada vacantelor) si sa completeze un formular in care sa raspunda la intrebari cum ar fi:

  • Ce te motiveaza sa participi la programul ASUS Campus ELite
  • In ce activitati studentesti mai esti implicat?
  • Cum ti-ai nota nivelul de cunostinte in materie de tehnologie?

Experienta in munca legata de calculator, inclusiv asamblare dezasamblare, calitati /experienta anterioara de lider si abilitati bune de comunicare reprezinta avantaje majore, avand in vedere ca un student nu poate avea un CV prea „blindat”.

Inscrierea se poate face pe site-ul companiei ASUS sau urmand linkul de mai jos: http://www.asus.com/event/2013/CampusElite/ro/

Succes si…sa auzim de ASUS!

 

 

s-ar putea sa-ti placa