Acasa Telefoane Nokia Catwalk

Nokia Catwalk

by Dragos Schiopu

Nokia Catwalk va fi un nou smartphone lanstat de finlandezi si va fi realizat din aluminiu. Telefonul va avea un design asemanator cu Nokia Lumia 820 si nu cu Lumia 920, fiind rotunjit la colturi.

Catwalk

Carcasa de aluminiu presupune o grosime mai mica a telefonului. Astfel, Nokia Catwalk va avea doar 8,4 mm fata de 10,7 mm cat are Lumia 920 si va cantari cu 50g mai putin. Adoptarea aluminiului pentru noua carcasa va oferi un aspect mai placut. Nokia Lumia 920 este un telefon aratos, dar este foarte gros si destul de greu pentru un smartphone de top.

Catwalk-2

Configuratia telefonului este destul de slaba. Nokia Catwalk va avea un procesor dual core Qualcomm Snapdragon S4 tactat la 1,5 Ghz. Procesorul este destul de performant, dar nu suficient pentru a se impune in top. Memoria interna este de 16GB, foarte putin, dupa parerea mea, dar se poate mari deoarece telefonul dispune de un slot Micro HDMI, in timp ce memoria RAM prezinta 1GB. Bateria are capacitatea de 2000 mAh. Camera smartphone-ului prezinta 8,7MP.Telefonul va veni cu un display OctaLED de 4.5 inch, cu rezoluţie 1280 x 768, fiind tot un Amoled ce dispune de tehnologia OCTA (On-Cell Touch AMOLED).

Nokia Catwalk nu are o data oficiala de lansare, dar se presupune ca va fi prezentat oficial la jumatatea luni mai, iar telefonul va aparea anul acesta.

s-ar putea sa-ti placa