Acasa Telefoane MWC 2015: Astazi la ora 19:30 se vor lansa doua dintre cele mai asteptate telefoane ale anului

MWC 2015: Astazi la ora 19:30 se vor lansa doua dintre cele mai asteptate telefoane ale anului

by Dragos Schiopu

Se aproprie lansarea a doua dintre cele mai bune telefoane ale anului, Samsung Galaxy S6 si Samsung S6 Edge. Se pare ca noua generatie de telefoane inteligente va iesi la iveala, li se vor face cunoscute specificatiile si caracteristicile importante. In sfarsit, dupa lungi asteptari cele doua telefoane vor putea fi cumparate si testate, vom afla in sfarsit daca intradevar zvonurile de pe internet cu privire la performantele si specificatiile acestora sunt relativ egale cu cele prezentate de catre Samsung.

Conform unui clip postat vineri pe internet se pare ca Galaxy S6 Edge va fi aproape identic cu S6, numai ca va avea o baterie ceva mai mare, cu 50mAh si ecranul prelungit pe o singura parte laterala, unde va sta si bara secundara de notificari.

Ambele telefoane vor avea un display de 5.1 inch si o rezolutie de 1440 x 2560. Vor beneficia de un procesor octa core si 3GB de memorie RAM. Pe langa toate acestea, ambele telefoane vor beneficia si de noul sistem de incarcare wireless a bateriei.

Ambele telefoane sunt extrem de bine gandite, avand sticla de cea mai buna calitate(Gorilla Glass 4) atat pe spate cat si pe fata, astfel confirmandu-se faptul ca utilizatorul nu va avea acces la baterie pentru a o inlocui. Din pacate, singurul dezavantaj major al acestor telefoane se datoreaza lipsei slot-ului pentru card-ul microSD.

Telefoanele nu vor fi rezistente la apa precum Samsung Galaxy S5. Senzorul de amprenta va fi cu mult imbunatatit, fiind mult mai receptiv si mai bine gandit. Aceste informatii le deducem din video-ul postat vineri pe internet, sunt sanse ca unele caracteristici prezentate in video sa nu fie compatibile cu cele ce vor fi prezentate oficial de catre cei de la Samsung. Va ramane de vazut insa cat de bune for fi viitoarele telefoane ale celor de la Samsung, cat de mult au evoluat in privinta performantei unui astfel de terminal si cat de mult vor mai vrea ca de acum incolo sa imbunatateasca experienta de utilizare a unui telefon mobil.

Evenimentul live va putea fi urmarit aici:

https://www.youtube.com/watch?v=CVk3ZWrhHxc

s-ar putea sa-ti placa