Acasa Telefoane Utilizatorii au gasit raspunsul! Afla care este cea mai pusa intrebare cu privire la iPhone

Utilizatorii au gasit raspunsul! Afla care este cea mai pusa intrebare cu privire la iPhone

by Dragos Schiopu

cou-tweak1

Cei de la Apple au ascultat de fiecare data de sfatul utilizatorilor, incearca pe cat posibil sa adapteze cerintele telefonului si specificatiile de performanta incat sa ii multumeasca pe toti. De foarte multe ori cei de la Apple au avut mici probleme in privinta soft-ului iOS intrucat la lansarea ultimei versiuni tot mai multe persoane au avut probleme cu lag-ul si cu unele functii care nu voiau sa functioneze pe terminalele ceva mai vechi. Apple, este bombardata zilnic cu tot felul de intrebari in legatura cu sistemul lor de operare si anumite functionalitati pe care le detine telefonul. Printre cele mai multe intrebari se regasesc si cele cu privire la modul de a raspunde la un apel. Utilizatorii au intrebat, de ce atunci cand primesti un apel vocal, cate odata se intampla sa dispara butonul de raspingere?

Raspunsul la intrebare nu are absolut nici-o legatura cu persoana care apeleaza, indiferent daca are iOS sau alt sistem de operare, nu conteaza nici daca numarul persoanei care apeleaza este salvat in telefon sau nu. Cei de la Business Insider au gasit raspunsul la intrebare si au specificat ca, daca iPhone-ul este blocat atunci cand primesti un apel, iti apare varianta de „slide to answer”, fara a exista si versiunea de respingere a apelului, iar daca telefonul este deblocat apare si butonul de respingere.

Se pare ca toata legatura se face intre telefon si serverul celor de la Apple, de o data ce telefonul este blocat, beneficiarul va avea acces numai in a face swipe pe ecran pentru a raspunde fara a mai putea sa respinga apelul.

Totusi cei de la Apple se pare ca s-au gandit la toate si incurajeaza in continuare siguranta telefonului, vor sa faca in asa fel incat si atunci cand telefonul este furat si se face cererea de blocare sa nu mai poata fi folosit absolut deloc in retelele de telecomunicatii.

 

s-ar putea sa-ti placa