Acasa Jocuri Assassin’s Creed IV: Black Flag

Assassin’s Creed IV: Black Flag

by Dragos Schiopu

Totul a inceput de curand cu niste zvonuri aparute pe Internet in legatura cu aparatia unui nou joc  Assassin’s Creed. Aceste zvonuri au fost confirmate de Ubisoft care dezvaluie numele celui de-al patrulea titlu numerotat  din aceasta serie.

Assassin’s Creed IV: Black Flag este succesorul Assassin’s Creed III, insa actiunea se va desfasura intr-o alta perioada de timp,  aceasta fiind desfasurata de un nou protagonist. Yves Guillemot, CEO Ubisoft, a numit personajul principal un erou cu totul nou, intr-o echipa noua si in cu totul alt timp, mai precis incepand cu anul 1715, undeva in Caraibe.

Assassins_creed_4_black_flag

Tot Guillemot afirma ca jocul „este rezultatul muncii mai multor echipe la mai multe capitole ale jocului, fiecare echipa muncind cativa ani pentru a dezvolta propia versiune”.

Ubisoft Montreal a dezvoltat in mod normal seria Assassin’s Creed, insa o noua echipa este insarcinata cu noul joc. Guillemot nu a specificat care este noua echipa ce se afla in spatele urmatorului titlu.

Un nou asasin

Potrivit afirmatiilor unui critic noul asasin se numeste Edward Kenway, care este tatal lui Haythan Kenway si bunicul lui Connor, protagonistul din Assassin’s Creed III.

Directorul artistic al seriei Assassin’s Creed, Alex Hutchinson, si-a aratat interesul pentru continuarea povestii lui Connor, eroul din AC III, dar de asemenea isi doresc sa creeze un nou personaj si un nou decor pentru noul joc, intreruperea trilogiei realizate de Enzio Auditore.

O noua locatie

Potrivit posterului ajuns in posesia celor de la Kotaku actiunea se desfasoara in Caraibe, dar noul asasin poate explora si alte destinatii precum coasta Floridei, Havana si Bahamas.

Assassins_creed_4_map

Informatiile scurse dezvaluie data de lansare

Site-ul oficial Assassin’s Creed a dezvaluit fara intentie data de lansare a jocului. Astfel 29 octombrie 2013 este ziua pe care impatimitii de jocuri si mai ales iubitorii acestei serii o asteapta cu nerabdare. Jocul va fi lansat pentru Xbox 360, Playstation 3 si Wii U, dar in special se face referire la consolele „Next Generation”, mai exact Playstation 4 si noul Xbox dezvoltat de Microsoft.

Site-ul a sters aceste informatii, insa un print-screen inspirat destainuie toate aceste detalii. Cat despre posterul ca a ajuns pe internet se presupune a fi un cadou pentru care dau pre-order acestui joc.

QbIRFe1

 

Posterul „problema”

O poza cu un poster, ce ar trebui sa ajunga in magazine lunea aceasta pe 4 martie, a fost trimis celor de la Kotaku si confirma ca urmatorul AC va fi Assassin’s Creed IV: Black Flag. Posterul a fost realizat de Todd McFarlanesi ilustreaza noul asasin intr-o era a piratilor.

be9f0566

blackflag

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Avocatura 02-03-2013 - 14:46

Foarte buna seria Assassin’s Creed imi place mult.

Comentariile sunt inchise.