Acasa Jocuri Assassin’s Creed IV: Black Flag – Trailer

Assassin’s Creed IV: Black Flag – Trailer

by Dragos Schiopu

La sfarsitul saptamanii trecute va spunem ca noul titlu din seria Assassin’s Creed IV va fi Black Flag. In acel moment nu erau foarte multe informatii despre acest joc, in mare informatii scapate pe internet si exploatate de impatimitii acestui joc. Iata insa ca acum au aparut mai multe informatii oficiale despre noul Assassin’s Creed IV care va fi lansat pe piata in ziua de 29 octombrie a acestui an.

Assassins_creed_4_black_flagUbisoft intentiona sa faca public un trailer al noul titlu programat sa apara in toamna, insa acestia nu au reusit sa-l tina departe de fanii infocati. In orice caz, clipul aparut pe youtube ne introduce personajul principal      din Assassin’s Creed IV: Black Flag, Edward Kenway.

Trailer-ul aparut pe internet se constituie ca un preview ce prezinta actiunea noului titlu dintr-o serie atat de apreciata de gameri, care se pot convinge si de grafica jocului.

Daca esti un gamer pasionat de seria Assassin’s Creed il poti precomanda pentru consolele Xbox 360, Playstation 3, Wii U dar si pentru PC.

Jocul va avea o varianta disponibila si pentru Playstation 4 si noua consola de la Microsoft in momentul lansarii celor doua platforme.

Acesta este trailer-ul atat de asteptat de iubitorii acestei serii, un trailer care promite ca noul joc este demn de acest nume.


s-ar putea sa-ti placa