Acasa Tehnologie Apple Watch si Selfie Stick – inventii de top in 2014

Apple Watch si Selfie Stick – inventii de top in 2014

by Dragos Schiopu

Revista Time a desemnat cele mai interesante 25 inventii ale anului 2014, iar in lista apar Apple Watch, Blackphone, Surface Pro 3 si Selfie Stick (monopod).

apple watch

Reinventeaza conceptul de accesoriu gadget, folosind un ecran tactil si butoane fizice, oferindu-ti posibilitatea de a trimite mesaje, de a primi indicatii gps, de a-ti controla sanatatea si activitatile de fitness si de a face plati wireless este descrierea celor de la Time in ceea ce priveste Apple Watch.

Gadgetul este asteptat sa apara la inceputul anului 2015 la un pret aproximativ de 349 dolari.

blackphone

Blackphone, telefonul care ofera intimitate si control total utilizatorului sau, este creat de spaniolii de la Geeksphone in colaborare cu Silent Circle, o firma de comunicatii criptate. Blackphone este compatibil cu orice retea GSM si cripteaza apelurile, mesajele, emailuri si navigarea pe internet.

surface pro 3

Surface Pro 3 este o tableta ce isi doreste sa inlocuiasca cu succes activitatile pe care le desfasori de obicei pe un laptop. Cea mai subtire si usoara tableta a celor de la Microsoft are un design premium, un procesor Intel Core i3, 4GB RAM si 64 GB memorie interna.

selfie stick

Selfie stick sau monopod / bat pentru selfie-uri este un dispozitiv menit sa duca experienta selfie-urilor la nivelul urmator. Acesta iti permite sa capturezi fotografii perfecte plasandu-ti smartphone-ul mai departe decat iti permite bratul. 2013 a fost anul in care selfie-urile au aparut, iar 2014 anul in care ele au devenit foarte populare, un eveniment cultural chiar, daca ar fi sa ii citam pe cei de la revista Time.

s-ar putea sa-ti placa