Acasa Tehnologie Apple Watch – pret si data de comercializare

Apple Watch – pret si data de comercializare

by Dragos Schiopu

Noi zvonuri despre Apple Watch au ajuns in presa zilele acestea. Informatiile vin de la site-ul francez iGen.fr, care a mai oferit in trecut informatii neoficiale confirmate ulterior.

apple watch
Daca la prezentarea din septembrie, Apple a anuntat un pret de incepere de 349 de dolari, se pare ca acum, conform zvonurilor, modelul din otel inoxidabil va costa 500 de dolari si lansarea va avea loc la inceputul lui 2015. Mai mult, acesta va fi disponibil in timp util pentru Valentine’s Day, adica inainte de 14 februarie 2015. Asa ca daca esti fan Apple si stii ca iubita ta dispune de buget suficient, te poti astepta sa primesti de Valentine`s Day un Apple Watch.

In Europa, in general, si in Romania, in particular, smartwatch-ul Apple va costa cu siguranta cel putin aceeasi suma, dar in euro, adica incepand cu 500 de euro.

Apple Watch va fi disponibil in trei variante: cea de baza, cea sport si cea de lux. Fiecare este realizat din diferite materiale (otel, aluminiu sau aur 18k), au diverse tipuri de ecran (din safir sau ionX) si mai multe variante de curele, din diferite materiale si culori.

Varianta Apple Watch, pentru excentrici, realizata la cerere din aur de 18 karate va costa intre 4.000 si 5.000 de dolari!

s-ar putea sa-ti placa