Acasa Diverse Cum poti dezactiva SMS-urile de la 23400 – Quiz It?

Cum poti dezactiva SMS-urile de la 23400 – Quiz It?

by Dragos Schiopu

Daca esti client Vodafone Romania este foarte posibil sa fi primit SMS-urile de la 23400 cu un concurs Quiz It.
quiz it vodafone

Este vorba de o campania promotionala prin intermediul careia Vodafone ofera clientilor un nou serviciu de divertisment si cultura generala, serviciu dedicat utilizatorilor cu smartphone Android. Promotia se desfasoara in perioada 01 august 2014 – 16 ianuarie 2015 si toti clientii participanti au sansa de a castiga un premiu ce consta intr-un telefon Samsung Galaxy S5 (o data la 2 luni) si un premiu final in valoare de 2000 de euro.

Odata ce te-ai inscris primesti zilnic SMS-uri de la 23400 (inscrierea se face trimitand DA sau OK la 1400). Prima saptamana este gratuita, apoi esti taxat cu 0.35 euro / zi, fara TVA. Fiecare SMS iti aduce un numar de puncte ( aproximativ 10) si cu cat ai mai multe puncte, cu atat ar trebui sa ai mai multe sanse de castig.

Daca vrei sa te retragi din joc, trimiti SMS la 1400 cu textul STOP (SMS-ul este gratuit).
Conform informatiilor de pe forumul Vodafone Romania, daca ai nelamuriri in legatura cu inscrierea la acest concurs / schimb de SMS-uri taxabile, accesezi vodafone.ro, te loghezi in contul My Vodafone, iei legatura cu un operator pe chat si le oferi numarul de telefon.

Sa ne fie de folos!

s-ar putea sa-ti placa