Acasa Tehnologie Apple ramane fara unul din cei mai importanti membri. Vezi cine pleaca!

Apple ramane fara unul din cei mai importanti membri. Vezi cine pleaca!

by Dragos Schiopu

Greg Christie, creatorul interfetei iOS pentru iPhone, vicepresedinte Apple care conduce divizia care dezvolta interfata de utilizator a iOs va parasi compania americana in perioada imediat urmatoare. Insa care este motivul plecarii? Surse din companie spun ca Greg s-ar fi certat cu John Ive (vicepresedintele senior al Apple), inca din momentul cand acesta a inceput sa lucreze pentru iOS 7, fiind incontinuu criticat pentru munca sa.

iOS-7-slide-to-unlock-teaser-001

De asemenea, intregul staff al lui Christie va fi preluat de catre John Ive, acesta urmand a isi asuma toate deciziile care au legatura cu dezvoltarea software-ului iOS-ului.

Dar cine este acest Greg Christie?

Fiind unul din cei mai vechi si experimentati angajati Apple, acesta a dezvaluit recent in procesul dintre Samsung si Apple detalii despre procesul de creare al iPhone. Mai mult decat atat, el este privit ca fiind creatorul slide to unlock, sute de brevete pentru tehnologii Apple avandu-l listat ca unul dintre creatori, asa ca vorbim despre un om extrem de important care paraseste Apple, insa cu siguranta exista oameni la fel de buni care sa ii preia rolul.

De asemenea, munca acestui angajat este laudata in reclamel companiei americane de catre.. Johny Ive, cel care doreste inlaturarea vicepresedintelui. In video-ul de mai jos puteti observa cum acesta prezinta unul produsele companiei:

https://www.youtube.com/watch?v=LFYNP40vfmE

 

 

s-ar putea sa-ti placa