Acasa Tehnologie Afla cum poti suna de pe Facebook!

Afla cum poti suna de pe Facebook!

by Dragos Schiopu

Noul update al Facebook Messenger pentru iOS si Android aduce o noua functie disponibila, functie gratuita si asteptata de mult timp de catre fanii retelei de socializare. Este vorba despre functia de apel voce: acum poti suna de pe telefonul tau inteligent persoanele care detin aplicatia Messenger in telefonul lor si care sunt conectate la internet (fie Wi-Fi, fie Internet pe cartela).

facebook-messenger-free-voip-iOS-FSMdotCOM

O noua surpriza este faptul ca poti suna chiar si de pe iPad! Pentru a efectua un apel, urmati urmatorii pasi: porneste aplicatia „Facebook Messenger” ->apasa pe tab-ul „People” -> alege persoana pe care vrei sa o apelezi -> apasa butonul de apel. Mai simplu de atat nici ca se poate!

facebook_voip_iphone_hero

De asemenea, poti minimaliza apelul si poti folosi si alte aplicatii in timp ce stai de vorba. Pentru o scurta vreme, vei fi rugat sa acorzi un feedback al calitatii, la terminarea apelului. Daca unul dintre prietenii tai nu poate fi sunat, atunci iconita de telefon va fi gri. De mentionat faptul ca functia de apel nu e disponibila si de pe PC.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Anca 02-01-2015 - 09:43

Si eu m-am jucat putin cu chestia asta. Am sunat din Romania in Spania.
Din pacate calitatea apelului nu este chiar atat de ridicata (se auzea cu un delay de vreo 5 secunde) insa tinand cont ca este gratuit si ca te poti folosi de acest serviciu atunci cand nu dispui de credit, este bine sa stie cat mai multi. Oricum, pe viitor sunt sigura ca serviciul va fi imbunatatit considerabil!

Comentariile sunt inchise.