Acasa Telefoane Allview V1 Viper i 4G a fost lansat

Allview V1 Viper i 4G a fost lansat

by Dragos Schiopu

Compania din Brasov, Allview, se tine bine atunci cand vine vorba de telefoane inteligente si astfel vedem ca acestia incep anul 2015 in forta, lansand smartphone-ul Allview V1 Viper i 4G. Acesta este un telefon inteligent ce dispune de 4G care permite atingerea de viteze de pana la 150Mbps.

Noul telefon al celor de la Allview vine dotat cu un procesor Snapdragon 400 quad core ce ruleaza la o frecventa de 1.2 GHz, un procesor grafic Anreno 305 si o memorie RAM de 2GB. Memoria interna este de 16 GB insa mai poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD. In ceea ce priveste ecranul trebuie sa specificam numaidecat faptul ca acesta este un IPS ce vine cu o diagonala de inch, rezolutie HD precum si cu protectie Gorilla Glass.

In ceea ce priveste camere foto acesta vine dotat cu doua camere: cea principala de 8 MP si cea frontala de 5MP. De asemenea telefonul celor de la Allview este dotat cu blit atat frontal cat si normal. Sistemul de operare este Android 4.4.2 iar bateria are o autonomie de 2000 mAh.

Pretul telefonului Allview V1 Viper i 4G este de 1.200 de lei si poate fi cumparat din orice magazin partener cu compania din Brasov.

unnamed-550x644

 

s-ar putea sa-ti placa