Acasa Tehnologie Apple + Intel = iWatch

Apple + Intel = iWatch

by Dragos Schiopu

Apple si Intel isi unesc fortele! Cele doua companii gigant se pare ca vor sa scoata impreuna iWatch. Dupa denumire, cred ca va puteti da seama despre ce tip de dispozitiv este vorba.

iWatch este un Smart Watch cu Bluetooth, un ceas de mana cu numeroase functii ce includ e-mail, IM, stiri si asa mai departe.

Ideea fabricarii unui astfel de dispozitiv nu este tocmai noua. La momentul actual exista diverse bratari care pot transforma un iPod Nano intr-un ceas, acestea pornind initial ca simple proiecte, care au ajuns totusi concretizate si finalizate.

apple_iwatch

Sursele spun ca ceasul ”destept” va fi lansat in 2013 si va avea un display de aproximativ 1,5 inch, de tip OLED RiT. Cel mai probabil acesta va fi de tip touch, iar ca tehnologii incorporate vom mai intalni Always On si Always Connect care ar face posibila conectarea la internet si retelele sociale.

In orice caz, daca deja exista smartphone-uri, smart TV-uri, tablete si diverse dispozitive hibrid, de ce nu ar exista si un Smart Watch? Abia asteptam sa vedem ce ne rezerva 2013, poate vom vedea un prototip chiar la CES.

s-ar putea sa-ti placa