Acasa Tehnologie M-am inrolat in BLOGWARS!

M-am inrolat in BLOGWARS!

by Dragos Schiopu

blogwars Am vazut la Irina pe blog cum ca se pregateste de lupta si am zis ca nu strica sa ma iau cu ea la „tranta 2.0”, in online, sa vedem cine e mai bun. Nu de alta, dar asa poate sunt si eu stimulat sa scriu mai des pe aici. Ma gandesc ca am cativa asi in maneca pe care nu ii au alti concurenti, dar ramane de vazut la final daca experienta acumulata in 7 ani de blogging, plus faptul ca acesta e un blog de tehnologie, va influenta raportul final.

In plus, sunt sigur ca vom avea parte de o competitie interesanta, daca sponsorul principal este Asus, mai ales ca imi surade un zenbook in geanta. Astea fiind spuse, nu mai ramane decat sa urez mult succes celorlalti participanti care s-au inrolat in BLOGWARS si sa speram ca cel mai bun are sa castige.

Concursul se va desfasura pe perioada a 11 saptamani, articolele originale si utile vor fi cele mai apreciate in cadrul acestei batalii si nu suntem siguri daca mai are rost sa precizam ca batalia se da pe teme legate de tehnologie, altfel nu am mai fi aici, cu acest articol.

Oricine se poate inrola in competitie daca are un blog, dar o poate face o singura data in cadrul competitiei. E bine sa va grabiti, ca perioada de validare este scurta, dupa care vor fi selectati 10 finalisti care sa isi rupa articolele 2.0 pe terenul de lupta timp de 10 saptamani (10 runde).  Articolele sunt evaluate dupa fiecare runda, iar cel mai slab va parasi terenul de lupta, in joc ramanand mai departe doar cei mai buni.

P.S. Cititi regulamentul inainte de a intra in concurs, eu nu l-am citit inca, dar mai e timp sa ne ascutim armele; am pregatit si laptopul si S-PEN-ul de la Note 2 din dotare, pentru a putea arunca cele mai explozive texte pe terenul de lupta.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

irina 03-01-2013 - 22:13

En garde, Dragos! 😀

Comentariile sunt inchise.