Acasa Portabile Acer Iconia B1 la doar 99 de dolari?

Acer Iconia B1 la doar 99 de dolari?

by Dragos Schiopu

Acer Iconia B1 este o noua tableta de 7 inch care probabil va fi lansata in curand. Primele informatii au aparut in urma unei vizite la FCC (Federal Communications Commission) acum mai bine de o saptamana. Se pare ca noua tableta va avea o rezolutie de 1024×600 si sistem de operare Android 4.1.

La interior procesorul va fi dual core, de 1,2GHz si va avea o placa video PowerVR SGX 531, insa informatiile ce privesc specificatiile tehnice nu au fost confirmate oficial inca.

iconiab1-12-21-12-02

De curand au apărut zvonuri referitoare si la pret. Se pare ca acest model va intra in categoria low budget si va costa aproximativ 100 de dolari. Acer Iconia B1 este programata pentru 2013 si va intra la concurenta cu brand-uri ca Amazon care a pornit razboiul tabletelor de 7 inch cu a sa Kindle Fire si Google cu Nexus 7 care a plusat la categoria calitate.

Există mari sanse ca device-ul sa fie targetat si în functie de nivelul de dezvoltare al tarii, asadar e posibil sa nu ajunga peste tot. Eu una sper ca Romania sa fie pe lista si ceva imi spune ca sunt sanse mari ca dorinta mea sa fie implinita, dar ramane de vazut.

s-ar putea sa-ti placa