Acasa Tehnologie Apple a lansat noul MacBook!

Apple a lansat noul MacBook!

by Dragos Schiopu

c

In cadrul ultimei conferinte organizate astazi de catre cei de la Apple, printre multe altele s-a prezentat si noul MacBook. De doua ori mai inteligent si de doua ori mai fiabil fata de predecesorul sau, noul MacBook ia incantat pe toti. Eleganta, stil si rafinament intr-un singur produs, Apple a dat lovitura inca odata cu un device de foarte buna calitate.
Conform informatiilor prezentate astazi la conferinta Apple se pare ca noul MacBook este mai subtire ca niciodata. Are un ecran Retina de 12 inch, o tastatura extrem de bine gandita, in trei culori, fapt ce ii va oferi o vizibilitate mai buna si pe timp de noapte.

Noul produs a celor de la Apple este cu 24% mai subtire fata de predecesor, are o greutate de 1 kilogram si o grosime de 13,1 milimetri, facandu-l astfel un produs de top. Apple s-a obisnuit sa ofere clientilor ceea ce este mai bun, s-a obisnuit sa faca device-uri de foarte buna calitate, atat prin performanta cat si prin materialele folosite in alcatuirea carcasei, pastrand aceleasi forme din aluminiu precum cele de la generatia anterioara.

Potrivit informatiilor celor de la Apple, tastatura a fost schimbata, i-a fost adaugat un nou modul ce ne va permite sa tastam mult mai usor si mai repede, avand o stabilitate crescuta si o dimensiune cu 40% mai subtire.

Ecranul Retina are o rezolutie de 2304 x 1440 de pixeli, 12 inch in diagonala si o calitate a imaginii de neegalat. Noul MacBook beneficiaza de 8GB de memorie RAM si 256 de GB memorie de stocare. Pretul acestuia va fi de 1.300 de dolari.

2

Daca tot s-au apucat de modificari in privinta tastaturii, cei de la Apple nu au ezitat sa lase la o parte nici trackpad-ul, astfel au adaugat un nou modul ce promite sa ofere un feedback mult mai bun si o sensibilitate crescuta. Acum noul trackpad, printre multe altele, este capabil sa simta si presiunea.

Apple a ales sa mearga pe un procesor de foarte buna calitate, ce nu necesita un cooler intern, mai exact Intel Core M de 1,3 Ghz cu un consum de energie extrem de scazut in comparatie cu cel de la versiunea precedenta.

tasta

 

s-ar putea sa-ti placa