Acasa Tehnologie Apple a anuntat schimbarea

Apple a anuntat schimbarea

by Dragos Schiopu

Cei de la Apple au stiut intotdeauna sa se adapteze la cerintele clientilor, au stiut sa faca in asa fel incat ca totul sa decurga bine, iar utilizatorii sa fie multumiti. De foarte multe ori Apple a fost primul pe piata; fie ca vorbim despre telefoane sau tablete, ei au stiut mereu sa fie primii la vanzari si sa detroneze absolut orice companie care se lauda a fi buna. De la moartea lui Steve Jobs si pana acum s-au facut o sumedenie de schimbari si se vor mai face si in continuare, tot mai multe persoane incepand sa fie tot mai atrase de aceasta companie.

2

Apple nu se lasa mai prejos si vrea sa lanseze un nou dispozitiv. Probabil ca multi dintre fanii companiei se gandesc ca e vorba despre o noua versiune pentru terminalele sale actuale, dar nu. Cei de la Apple planuiesc sa se ataseze mai mult de realitatea virtuala. Se pare ca din ultimele informatii primite, viitorul concept al celor de la Apple seamana relativ cu Google Cardboard. Documentele pentru acest proiect au fost depuse inca din anul 2008, dar se pare ca in 2015 acestia vor demara intreg proiectul si se vor apuca de treaba.

Nu se stie insa daca cei de la Apple vor apuca vreodata sa ofere publicului acesti ochelari, sa ii vanda si sa faca ceva bani de pe urma lor. E un drum lung pana cand ochelarii inteligenti vor fi pusi la punct cu tot ceea ce trebuie, vor mai trece multi ani pana acestia vor incepe sa prinda viata si nu se stie insa daca vor aparea alte lucruri mult mai interesante in momentul in care Apple se va decide sa ii vanda.

1

Conform informatiilor primite, se pare ca intregul sistem de afisare va semana putin cu cel de la Oculus Rift, va transmite informatii in timp real de pe iPhone, direct in campul vizual al utilizatorului.

s-ar putea sa-ti placa