Acasa Tehnologie Aplicatia de fitness care iti va da bani

Aplicatia de fitness care iti va da bani

by Dragos Schiopu

bratara

Producatorii sunt in cautarea inovatiei, in cautarea lucrurilor prin care sa atraga tot mai multa lume. Din pacate la momentul de fata toate „jucariile” aferente de pe piata sunt dedicate celor care stau mai mult in fata calculatorului la birou. Insa, FitCoin promite sa revolutioneze tot ceea ce exista la momentul de fata pe piata, intrucat conform spuselor acestora se pare ca bratara de fitness va putea fi folosita si pentru a castiga bani.

Dezvoltatorii vor sa integreze un sistem inteligent prin care utilizatorii atunci cand fac fitness sa castige bani in functie de kilometrii alergati, astfel primind o recompensa pentru munca depusa. La momentul de fata, aceasta metoda este in stadiul de proiect, insa pe viitor ar putea fi integrata atat pentru utilizatorii de iOS cat si pentru cei de Android.

Fitcoin, va populariza monedele digitale, va incerca sa ii ajute pe oameni sa mentina un stil de viata sanatos prin sport. Pentru a aduna mai multe monede si a ajunge la o suma plauzibila ce poate fi scoasa si transformata in bani reali, utilizatorul va fi nevoit sa depuna cat mai multe efort fizic.

La momentul de fata aplicatia este disponibila numai cu anumite modele de bratari dedicate sistemului de fitness, intrucat majoritatea device-urilor de acest gen nu sunt extrem de bine concepute si ar putea pacali sistemul. Atlas Jawbone 3 si Mio sunt printre cele mai importante bratari de fitness ce sunt compatibile cu aceasta aplicatie.

Pentru a incepe sa castigati bani, nu trebuie decat sa faceti un cont online in depozitele celor de la Bitcoin, sa va introduceti datele personale si sa sincronizati aplicatia de fitness cu tracker-ul.

Dupa ce ati urmat toti pasii de mai sus nu va mai ramane decat sa incepeti activitatea sportiva, iar aplicatia va inregistra durata fiecarei sesiuni de alergare cat si ritmul cardiac pentru ca totul sa functioneze bine si sa nu fie probleme din punct de vedere a fraudei.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Ramona 23-03-2015 - 19:00

sa nu te miri de ce deodata vei vedea o multime de oameni alergand pe langa tine 😀

Comentariile sunt inchise.