Acasa Tehnologie PayPal aduce in Romania serviciul PayPal Top-Up

PayPal aduce in Romania serviciul PayPal Top-Up

by Dragos Schiopu

PayPal a adus pe piata din Romania serviciul PayPal Top-Up. Acesta este extrem de util, pentru ca utilizand serviciul top-up, romanii nu mai au nevoie de carduri pentru a face achizitii cu PayPal, avand posibilitatea sa-si alimenteze contul PayPal direct din contul bancar. Pe mine personal ma bucura asta, pentru ca mai nou, pe unde te duci (farmacie, film, restaurante,supermarketuri, magazine de bricolaj etc.), toata lumea te intreaba daca vrei card.

O alta veste buna referitoare la PayPal Top-Up, este faptul ca alimentarea contului PayPal prin intermediul serviciilor top-up este gratuita.

paypal_card

Trebuie sa va spun ca un avantaj al serviciului top-up este ca nu implica riscuri, deoarece alimentarea contului se realizeaza inaintea tranzactiilor. Un al doilea avantaj ar fi faptul ca permite controlul cheltuielilor, astfel ca esti mai putin impulsiv cand faci o achizitie, spre deosebire de achizitiile facute cu cardul. Poti face cumparaturi in intreaga lume, avand acces la mii de magazine pe tot mapamondul si este economic pentru ca asa cum am zis, utilizatorului nu i se percep taxe. Iar cel mai important aspect este faptul ca este rapid si sigur, nefiind necesare informatii financiare in momentul realizarii de achizitii online.

Pasii necesari pentru alimentarea contului PayPal sunt simpli :

  1. accesezi contul PayPal in vederea verificarii indentitatii datelor personale,
  2. introduci suma pe care vrei s-o transferi in contul PayPal pe site-ul http://www.paypal-topup.ro,
  3. verifici datele si finalizezi transferul.

Ce poate fi mai simplu si mai util, mai ales daca ne scapa de plasticul din portofel ?

s-ar putea sa-ti placa