Acasa Electrocasnice Altex anunta super reduceri la aparate de aer conditionat

Altex anunta super reduceri la aparate de aer conditionat

by Dragos Schiopu

Majoritatea dintre noi preferam anotimpul cald, vara, cand renuntam la hainele groase si ne imbracam lejer. Si pentru ca vara este nelipsita la capitolul temperaturi ridicate si canicula, auzim si citim despre diverse promotii, reduceri in magazinele de profil electronice si electrocasnice. Si, va spun, deja au inceput marile reduceri la aparate de aer conditionat.

Cu un renume pe piata din Romania si cu peste 20 de ani de experienta, Altex este lider pe piata electronicelor, electrocasnicelor, IT si multimedia. Brand-ul s-a definit prin deviza ” Cel mai mic pret din Romania”, pret care nu numai el face diferenta, cat si gama variata de produse adaptate nevoilor clientilor sai. Altex, ca lider, si-a propus sa ofere pe piata preturi accesibile si calitate, in acelasi timp si sa isi multumeasca clientii, acesta din urma fiind un alt scop pe care deja si l-au atins.

In acest sens, Altex vine cu noutati pentru aceasta vara si ne pregateste pentru temperaturile ridicate, anuntand reduceri semnificative si preturi ce pornesc de la 800 LEI pentru aparatele de aer conditionat.

Cu o reducere de 400 LEI, aparatul de aer conditionat de la Vortex vine la pachet cu instalarea gratuita si cu un kit de instalare inclus. In kitul despre care v-am spus gasiti tot ceea ce aveti nevoie la montajul lui. Pretul acestuia, la reducere, este de 1399,90 LEI. (click pe link)

vortex

Pentru cei mai pretentiosi si care vor sa scoata mai multi bani din buzunar, aparatul de aer conditionat de la Beko vine si el tot cu un kit de instalare si instalarea gratuita, dar la un pret ceva mai mare, de 3999,90 LEI (click pe link), dupa reducerea de rigoare. Kitul acestui aparat contine mai multe repere care te vor ajuta sa-ti montezi aparatul de aer conditionat. La acest pret, Beko iti aduce functii ca cea de Timer, functia Dry, modul Sleep, modul Swing si altele.

beko

s-ar putea sa-ti placa