Acasa Tehnologie Allview parte din mișcarea #staiacasă

Allview parte din mișcarea #staiacasă

by Dragos Schiopu

Allview este grupul care vine în sprijinul persoanelor responsabile și care deopotrivă respectă toate recomandările autorităților, aducând idei pentru ocuparea timpului pe care îl aveți la dispoziție în propria locuință. Allview te îndeamnă să accesezi link-ul www.allview.ro/staiacasa, pentru a avea parte de câteva idei practice pe care le poți inteprinde și care de asemenea îți vor face viața mai ușoară, îndeosebi utilizatorilor de tehnologie. Prin urmare General Manager Allview, Lucian Peticilă a declarat:

„Responsabilitatea începe cu fiecare dintre noi, mai ales în această perioadă. Fie că ne referim la persoane, branduri, comunităti, etc., acum, mai mult ca oricând, trebuie să dăm dovadă de solidaritate și simț civic. Cu toții ne dorim să trecem cu bine peste aceste momente dificile și considerăm că este esențial să rămânem aproape de clienții noștri, dar, totodată, să venim în ajutorul lor cu sfaturi/recomandări utile care să le permită să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante pentru ei. De aceea, am pregătit o pagină dedicată cu sugestii de activități ce pot fi realizate cu ajutorul device-urilor de acasă, pentru ca timpul să treacă mai ușor și mai productiv.”

Smart TV-urile ePlay vă poate sprijini cu ceea ce înseamnă dezvoltarea personală, home schooling, dar și activitatea fizică

Google Assistant integrat pe toate smart TV-urile din gama ePlay cu Android TV îți oferă un model de relaxare, având în vedere accesul la internet, dar și aplicații online preferate precum Netflix, Youtube, HBO GO, Twich sau Facebook Watch. De asemenea poți transforma toate acestea în propriul tău antrenor de fitnes sau profesor virtual pentru cei mici prin intermediul Android TV.

Tableta Viva Home te aduce mai aproape de persoanele dragi

Tableta Viva Home te aduce mult mai aproape de persoanele dragi, având în vedere îndemnul autorităților de a sta acasa și de a nu lua contact cu persoanele dragi. Ecranul de 17,3 inch face interacțiunea mult mai reală față de alte produse din domeniu. Ba mai mult decât atât tableta poate fi utilizată și de cei mici pentru a-și putea rezolva temele acasă. Și cu toate astea nu uitați că aveți la îndemână un produs care să vă ajute atât să vă relaxați, sa studiați și de ce nu să intrați în contact (online) cu persoane apropiate.

Notebook-ul Allbook Q te ajută cu lucrul de acasă

Considerat o soluție smart, notebook-ul Allbook Q îți oferă avantaje nenumărate, fiind echipat cu un procesor Snapdragon și tehnologia integrată 4G LTE menită pentru a obține raportul perfct între conceptual de portabilitate – productivitate – conectivitate permanentă.

Prin urmare nu trebuie să-ți mai faci nici un fel de grijă cu privire la ceea ce vei face acasă. Ba dimpotrivă ai la îndemână toate device-urile de la Allview menite să-ți facă viața mai ușoară și nu uita #staiacasă.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Angela 30-03-2020 - 13:23

Sa nu luati in gluma aceasta pandemie, este ceva cat se poate de serios. Stati in case!

Comentariile sunt inchise.