Acasa Tehnologie Ce oferă cele mai noi laptopuri Lenovo ThinkPad 2020

Ce oferă cele mai noi laptopuri Lenovo ThinkPad 2020

by Dragos Schiopu

Lenovo a anunțat în februarie cele mai noi modele care se alătură portofoliului Lenovo ThinkPad: seria T, seria X și seria L, care sunt construite folosind elemente de design, inovație și calitate.

Concentrat să servească o gamă largă de clienți și o experiență mai inteligentă în muncă, portofoliul actualizat de laptopuri Lenovo ThinkPad oferă soluții IT moderne cu caracteristici tehnologice emergente pentru a răspunde nevoilor și dorințelor utilizatorilor finali.

Inovațiile din întreaga gamă includ Modern Standby, Wake on Voice, WiFi 6, sistemul de difuzoare Dolby Audio ™ și Dolby Vision®, plus clienții pot optimiza anumite modele cu procesoare Intel® Core ™ vPro® de 10 Gen Gen, care vor veni mai târziu în 2020 sau în următoarea generație Procesoare mobile AMD RyzenTM PRO 4000. Lenovo este primul furnizor de PC-uri care va anunța modele viitoare cu procesoare mobile AMD Ryzen ™ PRO 4000.

Aceste ultime modele consolidează strategia Lenovo de a furniza tehnologie inteligentă pentru toți, prin evoluția tehnologiei PC care oferă o valoare reală. Experiența îmbunătățită a utilizatorului final este oferită de funcții inovatoare:

  • Modern Standby oferă o experiență de tip smartphone, mereu conectat, unde sistemul rămâne conectat la o putere redusă și continuă să se sincronizeze. Timpurile de reluare rapide îi fac pe utilizatori să fie complet productivi rapid, iar Wake pe Voice poate simplifica procesul respectiv.
  • Setările WI-FI de la WiFi 6 până la CAT 16 WWAN oferă opțiuni de conectare super-rapide pentru a reduce timpul de descărcare și pentru a asigura o colaborare eficientă în cloud, aproape oriunde. WiFi 6 este conceput pentru a menține viteze optime de conectare pe rețelele wireless saturate, iar noul protocol de securitate WPA3 face și mai greu pentru atacatorii cibernetici să spargă parolele.
  • Tastele noi de funcții de comunicare unificate permit răspunsul rapid și închiderea apelurilor.
  • Opțiunile de afișare premium UHD, OLED și Dolby Vision oferă imagini strălucitoare, iar sistemul de difuzoare audio Dolby pe seriile ThinkPad T și X sau seria Dolby Audio pe seria L oferă experiențe audio îmbunătățite.
  • Soluțiile de securitate ThinkShield continuă să fie o parte integrantă a laptopurilor Lenovo ThinkPad, cu afișare opțională PrivateGuard ePrivacy și PrivacyAlert pe modelele cu un IR Camera. Protecția camerei ThinkShutter și cititorul de amprente sunt, de asemenea, disponibile pe toate modelele.

Laptopuri Premium Business – ThinkPad T14, T14s și T15

Cea mai reușită serie Lenovo ThinkPad, seria T este elementul principal al portofoliului ThinkPad. Modelele de 14 și 15 inci sunt disponibile cu Windows 10 Pro și sunt alimentate de procesoarele Intel Core vPro 10th Gen de 10 care vor veni mai târziu în 2020 sau procesoarele AMD Ryzen ™ PRO 4000 Mobile, care pot fi configurate pe ThinkPad T14s și T14. Ultimele modele includ toate inovațiile pe care utilizatorii le-ar aștepta de la un laptop premium. Modern Standby, Wake on Voice, sistemul de difuzoare audio Dolby și afișaje mai luminoase, cu suport Dolby Vision opțional, toate contribuie la o experiență unică a utilizatorului final.

Laptopuri mobile Premium – ThinkPad X13 și X13 Yoga

Concepută pentru a răspunde caracteristicilor seriei T într-un ambalaj mai mic și mai portabil, cea mai recentă serie X include multe inovații inteligente pentru PC. Atât Lenovo ThinkPad X13 cât și Lenovo ThinkPad X13 Yoga pot fi configurate cu un ecran FHD 500 nit PrivacyGuard ePrivacy cu PrivacyAlert care ajută la protejarea utilizatorilor de privirile peste umăr, iar X13 Yoga include Dolby Audio Speaker System și o opțiune pentru un ecran OHD viu OLED cu Dolby Vision.

Productivitate eficientă pentru orice afacere – ThinkPad L14, L15, L13 și L13 Yoga

Utilizatorii de business care caută atributele Lenovo ThinkPad și au nevoie de productivitate bazată pe valoare ar trebui să ia în considerare seria ThinkPad L. Reconfigurată pentru a fi mai subțire și mai ușoară, noua serie L oferă funcții pentru utilizatorii trebuie să fie eficienți. WiFi 65 și opțional CAT 9 WWAN oferă viteze mari de conectare pentru o colaborare perfectă bazată pe cloud. Noile taste de funcții de comunicare unificate cu acces rapid pe ThinkPad L14 și L15 facilitează intrarea sau ieșirea din ședințe.

s-ar putea sa-ti placa