Acasa Portabile Gigantul Allview a luat măsuri importante pentru a-și proteja atât clienții, cât și angajații

Gigantul Allview a luat măsuri importante pentru a-și proteja atât clienții, cât și angajații

by Dragos Schiopu

Pentru că riscul de îmbolnăvire cu virusul COVID -19 este destul de ridicat, fiecare mare companie a luat diferite măsuri, cu atât mai mult în urma decretării de către președintele țării a stării de urgență. În urma acestui fapt, conducerea Allview a anunțat suspendarea activității cu publicul în perioada 13 -31 martie anul curent până va trece starea de urgență anunțată de către oficialii României.

De altfel tot în conformitate cu măsurile luate se regăsesc și următoarele reguli interne: nu se vor mai recepționa în cadrul firmei produsele de service, ci vor fi direcționate prin curier către service-ul Diangi, nu lipsesc igienizatoarele de mână care au fost distribuite în fiecare birou din cadrul companiei, cei din departamentul logistică au primit informații suplimentare și instruire adecvată având în vedere utilizarea măștilor și mănușilor de protecție în mod obligatoriu, și de asemenea spațiile din birouri sunt dezinfectate zilnic.

Ceea ce este important de reținut de către toți clienții este faptul că încă puteți comanda online în mod obișnuit pe www.allview.ro , iar termenul de livrare nu va fi schimbat și nici nu vor avea parte de întârzieri sau de o decalare a livrării comenzii. Și de asemenea nu uitați că o altă măsură importantă luată de către companie a fost aceea de a lăsa angajații să lucreze de acasă, mai ales în cadrul acelor departamente în care acest lucru este posibil.

Procedura de recepție a produselor se va schimba în ceea ce privește service-ul Diangi

Ceea ce este interesant este faptul că service-ul Diangi și-a luat propriile măsuri în privința a ceea ce înseamnă protecția împotriva COVID – 19. Iar în cazul acestor măsuri putem enumera următoarele lucruri: închiderea recepției fizice, colectarea produselor prin intermediul curierilor și firmelor de curierat, instruirea personalului cu privire la igiena specifică pentru a putea contracara infectarea cu acest virus COVID – 19, utilizarea măștilor și a mănușilor de unică folosință; dezinfectarea tuturor spațiilor de lucru, amânarea întâlnirilor de afaceri și bineînțeles punerea la dispoziție a tuturor angajaților dezinfectant. De asemenea toate aceste măsuri sunt binevenite în contextul actual, cu atât mai mult cu cât victimele COVID-19 sunt din ce în ce mai numeroase și în țara noastră ca și în celelalte țări europene.

Așadar nu trebuie să uitați că întreaga echipă Allview va lua măsurile necesare cu fiecare zi care trece în funcție de necesități și până această stare de urgență va trece, iar răspândirea virusului nu va mai fi posibilă.

s-ar putea sa-ti placa